evet ben yapabiliyorumMağazadan indirme yapabilen var mı ?
bugün tam on kere denedim Facebook ta resim yükleyemedim
Face de bir anormal bence yer paylaşımı yapmıyor
#suseninhayatınhayatınasahipçık
Bende sıkıntı yok.
Beta olmayan feys
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE,.. HERKES KENDİ DERDİNDE
24 haziranda dağıtımı başlayacakMerhaba 8.1 tam sürüm nezaman yayınlanıcak acaba bi kesinlik varmı acaba
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hocam sen yine iyisin ben sayısını unuttum reset atmanınTelefon bugün kilit ekranı parolasını girerken dondu, dedim reset geliyoooooor... Geldi de, 8.1'deki üçüncü reset oldu bu. 8.0'da taş çatlasa iki kez olmuştur, ama lafım yok tabi. Laf yapma hakkım da yok bunu biliyorum.

Telefon bugün kilit ekranı parolasını girerken dondu, dedim reset geliyoooooor... Geldi de, 8.1'deki üçüncü reset oldu bu. 8.0'da taş çatlasa iki kez olmuştur, ama lafım yok tabi. Laf yapma hakkım da yok bunu biliyorum.
, ki kasılmaların sebebi Micro-SD karttan kaynaklanıyor olabilir, malum çoğu uygulamayı oraya taşıdım ve güngörmemiş gibi ne bulduysam artık yüklüyorum, kaç oldu uygulama sayısı bilmiyorum, ama uygulama listesini aşağı doğru kaydır kaydır bitmiyo 
Şu bazılarımızda daha fazla falan ya, onun kaynağını anlayabilsek çok iyi olacak.Hocam sen yine iyisin ben sayısını unuttum reset atmanın![]()
Ali abi bende fazla uygulama yok öyle ne bulursam yüklesem bile siliyorum, şimdi saydım mağazadan yüklediğim 27 uygulama var her şey dahil.Çok ilginçtir ki İsmet, ben 8.1'i yüklediğimden beri hiç reset olmadı, arada bir kasılmalar oluyor ama çabuk toparlıyor, ki kasılmaların sebebi Micro-SD karttan kaynaklanıyor olabilir, malum çoğu uygulamayı oraya taşıdım ve güngörmemiş gibi ne bulduysam artık yüklüyorum, kaç oldu uygulama sayısı bilmiyorum, ama uygulama listesini aşağı doğru kaydır kaydır bitmiyo
![]()
8.1 beta galiba hafıza kartına pek uyum gösteremedi, daha büyük sorunları olan arkadaşlar vardı hafıza kartı ile, bir de hepimizde farklı vakalar oluyor 8.1 ile, finalde düzeltirlerse çok güzel olacak..Valla ilk 8.1'i yüklediğimde nadir olurdu reset ama bu son düzeltme güncellemesinden sonra benim cihaz sapıttıŞu bazılarımızda daha fazla falan ya, onun kaynağını anlayabilsek çok iyi olacak.![]()