Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben açıkçası yeni eklenen özellikler dışında, telefon performansı yada pil performansında öyle bahsedilenler gibi ahım şahım bariz değişimler görmedim. Kimi arkadaş pil daha çabuk bitiyor diyor, kimi arkadaş iyi oldu diyor. Kimi arkadaş programlar daha yavaşladı diyor, kimi arkadaş telefon hızlandı diyor. Ben kendi telefonum için konuşabilirim tabiki de ve kendi telefonuma 8.1'i yüklediğimden beri gözlemliyorum. Aynen eskisi gibi davranıyor telefon. Öyle gözle bariz farkedilir değişimler yok. Ha gözlemleyim diye telefonu daha çok kurcalıyorum. Eğer eskiye göre daha çok kurcaladığımı farketmesem pil performansı düşmüş zannedebilirdim. Ama eskiden de böyleydi, daha çok kurcaladığımda şarj seviyesi daha çabuk düşüyordu.
Bunlar dışında şu da var ki daha hala 8.1 için güncellenmemiş, optimize edilmemiş bir sürü uygulama var. Onlar da sanırım 8.1 için güncellenmediklerinden telefonun kullanımını olumsuz etkiliyorlar. Uygulama geliştiricilerinin de ellerini biraz çabuk tutmaları gerektiğini düşününce sisteme pek bahane bulamıyorum. Sonuçta bu bir test sistemi. :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Az önce telefonuma bir bildirim geldi. Uygulamalarınız bir süredir yedeklenmedi şimdi yedeklensin mi diye. evet dedim ve ayarlardan yedekleme açıldı ve yeni yedek oluşturdu. Güzel bir şey olmuş. Belli bir süre geçtiğinde bizi uyarıyor :)

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Şu son güncellemeden sonra telefonda acaip bi ısınma sorunu oluştu çok fazla ısınıyor ne yapmaliyim başkalarında da var mı bu sorun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:evet:

dakamon

dakamon

Üye
Şu son güncellemeden sonra telefonda acaip bi ısınma sorunu oluştu çok fazla ısınıyor ne yapmaliyim başkalarında da var mı bu sorun
Soft reset at böyle sorun yaratacağını düşündüğün uygulamaları kaldır bide öyle bak bakalım

PureFood

PureFood

Üye
Evet ısınma sorunu var cidden. Önceden önemsemedim ama artık kabul ediyorum eskisinden daha fazla.

yunusiyunus

Üye
aynı ısınma bende de oluyor önceden oynadığım oyunlarda ısınma yokken son güncellemeden sonra aşırı ısınmaya başladı

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Video izlerken ileri alırken "887a0006" hatasını tekrar almaya başladım telefonu sıfırlamıştım başlarda bu hatayı almıyordum şimdi tekrar alıyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bende bir sıkıntı yok. telefon stabil çalısıyorç arada oyunlar uygulamalarda bekliyor ama o kadar da olur. en azından rehbere 5 sn'de girmiyoruz :) tek sıkıntım xbox video coğu formatı desteklemiyor. birde ram miktarı artsa fena olmaz

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
xbox music - video ve one drive güncellendi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Isınma sorunu sadece şarjda takılıyken kullanırsam oluyor bende.

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

emreeozden

emreeozden

Üye
Az önce otururken aklıma geldi böyle olsa nasıl olur diye? benim hoşuma gitti

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Isınma sorununu hala çözemedim soft reset falan işlemedi. ##4678255# arandığında ortaya çıkan menünün ne olduğunu bilen var mı?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefonu her açışımda sd kart tarama hatası veriyor tara diyorum tarama başarısız oldu hatası veriyor ne yapmam lazım

Tuğla ile gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Telefonu her açışımda sd kart tarama hatası veriyor tara diyorum tarama başarısız oldu hatası veriyor ne yapmam lazım

Tuğla ile gönderildi.
kartın dandik,yada yerinde tam oturuyormu
Isınma sorununu hala çözemedim soft reset falan işlemedi. ##4678255# arandığında ortaya çıkan menünün ne olduğunu bilen var mı?
nokianın kendi ygulamaları var sadece içerde
bi bilene danışmak lazım.

barannn79

barannn79

Üye
Benim kartımdada aynı sorun var. Samsung plus Class 10 16 gb kart

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Lobin12

Lobin12

Üye
8.1 betayı yeni yükledim 3G açıyorum ama internete bağlanamıyorum 3 gündür nasıl düzeltebilirim

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Arkadaşlar video izlerken invalid source ,decode error,887a0006 hatalarını alan var mı ?

Üst Alt