suyunsesi
Üye
Ben açıkçası yeni eklenen özellikler dışında, telefon performansı yada pil performansında öyle bahsedilenler gibi ahım şahım bariz değişimler görmedim. Kimi arkadaş pil daha çabuk bitiyor diyor, kimi arkadaş iyi oldu diyor. Kimi arkadaş programlar daha yavaşladı diyor, kimi arkadaş telefon hızlandı diyor. Ben kendi telefonum için konuşabilirim tabiki de ve kendi telefonuma 8.1'i yüklediğimden beri gözlemliyorum. Aynen eskisi gibi davranıyor telefon. Öyle gözle bariz farkedilir değişimler yok. Ha gözlemleyim diye telefonu daha çok kurcalıyorum. Eğer eskiye göre daha çok kurcaladığımı farketmesem pil performansı düşmüş zannedebilirdim. Ama eskiden de böyleydi, daha çok kurcaladığımda şarj seviyesi daha çabuk düşüyordu.
Bunlar dışında şu da var ki daha hala 8.1 için güncellenmemiş, optimize edilmemiş bir sürü uygulama var. Onlar da sanırım 8.1 için güncellenmediklerinden telefonun kullanımını olumsuz etkiliyorlar. Uygulama geliştiricilerinin de ellerini biraz çabuk tutmaları gerektiğini düşününce sisteme pek bahane bulamıyorum. Sonuçta bu bir test sistemi.
Bunlar dışında şu da var ki daha hala 8.1 için güncellenmemiş, optimize edilmemiş bir sürü uygulama var. Onlar da sanırım 8.1 için güncellenmediklerinden telefonun kullanımını olumsuz etkiliyorlar. Uygulama geliştiricilerinin de ellerini biraz çabuk tutmaları gerektiğini düşününce sisteme pek bahane bulamıyorum. Sonuçta bu bir test sistemi.