Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Wp 8.1 in en büyük eksiklerinden biri adam akıllı bir vpn desteği olmaması hotspot gibi.Performans genel anlamda çok iyi ama arada hafif kasmalar yapıyor,hızlı işlem merkezindeki simgeler çok küçük,Dns değiştirme yok sistem androidlere göre çok hızlı ama küçük detaylar insanın canını sıkıyor.Windows'un uygulama üreticilerini kendine çekmesi lazım.Ama bu eksiklerle bile çok iyi bir işletim sistemi olmuş bide şu 512 ramlere göre yapsalar tüm uygulamaları tam olacak.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bu nokia camera güncellemesi ile kameranın açılış süresi uzadı uyuz ediyor beni ya

• Beğen
Tepkiler: emz ve skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar sanki klavye de ileri geri yapamıyorum yazı imleçini

Hava kompresörüyle gönderildi

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar sanki klavye de ileri geri yapamıyorum yazı imleçini

Klavyede imleçi herhangi bir yere taşımak bazen zülüm oluyor arkadaşlar. İphone tarzı bir imleç taşıma getirseler güzel olabilirdi yada daha yenilikçi bir çozum. Hele birde parmaklarınız buyukse dolmaysa imleci nereye taşıdığını görmek imkansızlaşıyor

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve emz
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Klavyede imleçi herhangi bir yere taşımak bazen zülüm oluyor arkadaşlar. İphone tarzı bir imleç taşıma getirseler güzel olabilirdi yada daha yenilikçi bir çozum. Hele birde parmaklarınız buyukse dolmaysa imleci nereye taşıdığını görmek imkansızlaşıyor

Tost Makinası ile gönderildi.

Hiç sorma ya :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İMLEÇE İSYANIM VAR

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben sinirlenirim abi klavye ye bir imleç yürütücü koy olsun bitsin

dakamon

dakamon

Üye
Ben sinirlenirim abi klavye ye bir imleç yürütücü koy olsun bitsin

Aynen adam gibi bi imleç koyma gelmeli en azından çubuğu uzat alt ucundan tutunca üst ucuyla nereye koyacaksak oraya çekelim.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Aynen adam gibi bi imleç koyma gelmeli en azından çubuğu uzat alt ucundan tutunca üst ucuyla nereye koyacaksak oraya çekelim.

Ben kullanmakta zorluk çekmiyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Bu imleç daha iyi olmuş ama bazen zorluk oluyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İmleci taşımak bazen zor olabiliyor ama ben de yeni öğrendim kolay yolunu.

İmleci taşımak için ilk önce yazı alanında bir kelimeye tıklayın. Kelime seçili iken tekrar tıklayın. İmlecin altında baloncuk çıkacak tutup çekilsin gitsin istediğiniz tarafa :ehe

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
eRdaL.

eRdaL.

Üye

İmleci taşımak için ilk önce yazı alanında bir kelimeye tıklayın. Kelime seçili iken tekrar tıklayın. İmlecin altında baloncuk çıkacak tutup çekilsin gitsin istediğiniz tarafa :ehe

Kelimenin üzerine tek tıkladıgımda iki taraflı imleç mıkıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hookword

hookword

Üye

Eyvallah hocam çok sağol

PureFood

PureFood

Üye
Evet imleç olayı iyi olmuş ama ben eski sistemde de zorluk çekmiyordum :D

emz

emz

Üye
Müzik güncellendi. Herkes yüklesin bakalım ne olmuş.

Telgrafla gönderildi.

Üst Alt