Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Valla bende de var dı,hatta dün e posta hesaplarımda da sorun çıkınca tekrar 8.0 e döndüm,dünya varmış ya.dün bu saatlerde şarjım %25 e düşmüştü,8.0 döndükten sonra şimdi ise %70,çok fark var.Bu 8.1 tamam güzel birşeyler getirecek ama üzerinde çok çalışılması gerekiyor gibi.
Şarj konusunda sana katılıyorum :oke:

dakamon

dakamon

Üye
Batarya konusunda da bende de gün geçtikçe biraz daha kotuleşiyor gibi geldi. İlk zamanlar baya iyi gelmişti ama gün geçtikçe sistemin daha da kararsızlaştığına şahit oluyorum boyle takılmalar bazı yazıları geç gelmesi daha uzun süreler surduruluyor yazısının çıkması gibi. En son hali yayınlanana kadar çok iyi optimizasyonlar yapılmalı

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz, ...decode... ve ErenMSC

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu tür sıkıntıların olcağı kesin di zaten herkes full sürüm gibi güncelledi şimdi çoğu kişi geri dönüyor,yazılımdaki hataların hepsi kararlı sürüme kadar mutlaka düzeltilecektir

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Ya android ve iosa ne güzel Facebook güncellenmesi ile yeni gorunum gelmiş. Bize be zaman gelir acaba

KenanK

KenanK

Üye
Ya android ve iosa ne güzel Facebook güncellenmesi ile yeni gorunum gelmiş. Bize be zaman gelir acaba

Wp ye özel Facebook Blue adında uygulama gelecek. Oda WP 8.1 in resmi sürümü ile.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Whatsapp inc. ayıp ediyor

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Son 3 gundur telefon da acayip sıkıntılar oluyor. Sistem goçuyor galiba yavaş yavaş. Acayip bozuldu stabilite gitti menu geçişlerinde kasmalar sd kart okuma performansında azalmalar sorunlar ve daha bir çok irili ufaklı sorunlar naş göstermeye başladı. Umarım final surumunde tertemiz bir sistemimiz olur

Tost Makinası ile gönderildi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Twitter yüklediğimden beri hiç bildirim gelmedi neden olabilir diğerleri gayet iyi çalışıyor

bazen geliyor bazen gelmiyor deniliyor ama bana twitterdan hiç gelmedi ?

Twitter'da ayarlara girin genel sekmesi altında isminiz yazar onu seçin 5 farklı bildirim alma seçeneği çıkacak yeni kurulduğunda onlar deaktif oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben kararlı sürüm gelene kadar ve temel olarak kullandığım uygulamalar biraz daha yol kat edene kadar eski telefonumu (iphone 4) kullanmaya karar verdim :) ms'in daha kat edeceği çook yol var.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Twitter'da ayarlara girin genel sekmesi altında isminiz yazar onu seçin 5 farklı bildirim alma seçeneği çıkacak yeni kurulduğunda onlar deaktif oluyor.
teşekkür ederim aktif ettim daha önce görmemiştim

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Arkadaşlar rica etsem biriniz müzik uygulaması güncel olan biri ayarlar kısmından sürüm numarasını paylaşabilir mi ben o en son gelen güncellemeyi almadım sanırım yada benden habersiz güncelledi.
Tamam az önce gördüm Türkiye uyumsuzluğu varmış bölgenin ABD olması gerekiyormuş peki ABD yapıp yükleyip tekrar Türkiye yapsak sorun olur mu?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar rica etsem biriniz müzik uygulaması güncel olan biri ayarlar kısmından sürüm numarasını paylaşabilir mi ben o en son gelen güncellemeyi almadım sanırım yada benden habersiz güncelledi.
Tamam az önce gördüm Türkiye uyumsuzluğu varmış bölgenin ABD olması gerekiyormuş peki ABD yapıp yükleyip tekrar Türkiye yapsak sorun olur mu?

2.5.1330.0 bende dostum.Glance ekranım tersine döndü Yakup abininki gibi :D Ne yapıcaz bilen var mı dostlar

beats

beats

Üye
2.5.1330.0 bende dostum.Glance ekranım tersine döndü Yakup abininki gibi :D Ne yapıcaz bilen var mı dostlar
Göz atmayı kapa-aç, telefonu kapa-aç, soft reset. Seç beğen al glanceni sevindir... :) Yalnız glance backgrounddan resim de varsa ve seçili olsa dahi görünmüyor tekrar eklemen gerek.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
sadece soft reset attım kendine geldi.

ErenMSC

Üye
Glanceyi pek kullanmıyorum :)

necmeddin7

Üye
L1020 için de var mı ,sürekli güncellemeye çalışıyorum ama görünmüyor.

emz

emz

Üye
Ali Kemal abi glance sorunu adlı konuya çözümü yazdı.

Telgrafla gonderildi.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar pil tasarrufu artık hangi program ne kadar pil kullanıyor göstermiyor. Ekranda son kullanım yok yazıyor varmı bu hatayı başka yaşayan

Üst Alt