dakamon
Üye
400mb kadarŞuraya bir oy basarsanız sevinirimBu güncellemeler toplam kaç mb'dir?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
400mb kadarŞuraya bir oy basarsanız sevinirimBu güncellemeler toplam kaç mb'dir?

379'muydu neydi.Bende tam bilmiyorum ama forumda bi yerde görmüştümBu güncellemeler toplam kaç mb'dir?

dats
sens
data sense e gir belki data sense kotanın dolduğunu zannedip programları engelliyordur.
8.0 döndüm valla 8.1 düzgün duruma gelene kadar yüklemeyeceğim
Ben dün iki kere sıfırladım,ne sorun olabilirki.Arkadaşlar şuan 8.1 kullanıyorum. Telefonu sıfırlasam herhangi bir sorun olur mu?
Yani demek istediğim,şuan ekstralar+bilgi kısmında lumia black yazıyor.sıfırladıktan sonra yine böyle mi olacak.ayrıca preview for developers uygulamasını tekrar yüklemeliyim mi?Ben dün iki kere sıfırladım,ne sorun olabilirki.
Yani şans meselesi kiminde stabil kiminde kararsız. Bi gün kararlı diğer gün kararsız. Yani şans işi.8.1 kuranlara bir sorum var, stabil mi? Şarj durumunda vs sıkıntı gibi şeyler var mı?
ama denemeye kesinlikle değer. 
Bazıları şikayetçi bazıları daha iyi dior Benim görüşüm;8.1 kuranlara bir sorum var, stabil mi? Şarj durumunda vs sıkıntı gibi şeyler var mı?
Kararsız yani.
Ben de olsa zaten kurmuştum ama lumiayı babam kullandığından, sorunlar çoksa, yüklemekten çekiniyorum.Ama 8.1 içinde yüklemek istiyorum.
![]()

dostum bana sorarsan l820 ye yükledim hiç bir adı sorun yaşamadım. Sanki orijinal 8.1 gelmiş gibi benim şansıma...bu arada swipe klavye ye alışmaya çalışıyorum. Bazen yanlış yazabiliyorum8.1 kuranlara bir sorum var, stabil mi? Şarj durumunda vs sıkıntı gibi şeyler var mı?

Bende şarj hariç hiç bir sıkıntı vermedi.dostum bana sorarsan l820 ye yükledim hiç bir adı sorun yaşamadım. Sanki orijinal 8.1 gelmiş gibi benim şansıma...bu arada swipe klavye ye alışmaya çalışıyorum. Bazen yanlış yazabiliyorum![]()

Baba telefonuna kuracaksan bence bekle
Şimdi olmadık şeyler olur, durduk yere veri kaybı olmasın
Ben orada sen burada çaprazlama takılıyoruz artık![]()

Hatta nexusu verip 1320 yi alasım var da bir süreliğine. 8.1 kullanmak için, ben çok temiz kullanırım, veremiyorum nexusumu.