Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

jdmsaint

jdmsaint

Üye
dats

sens

data sense e gir belki data sense kotanın dolduğunu zannedip programları engelliyordur.

Kapalı ama ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sana iyi fatura gelecek bu ay :)

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
jdmsaint

jdmsaint

Üye
Yok 2 gb üstüne 2 daha yaptım ;)Bu arada akıllı veride hata var. Arka plan tiki işaretli olmadığı halde sınırlıyomuş. Veri sınırını sınırsız yaptım bildirim gelmeye başladı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hiç denemedim bir de ben bakarım,bildirim geldi mi gelmedi mi hatırlamıyorum :)24 Nisan'daki güncellemede umarım bu hata da giderilmiş olur. Siz gene de Geri bildirimlere devam edin :)

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve jdmsaint
Toros542

Toros542

Üye
Arkadaşlar şuan 8.1 kullanıyorum. Telefonu sıfırlasam herhangi bir sorun olur mu?

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Bu reklam kimliği nedir ?

Toros542

Toros542

Üye
Ben dün iki kere sıfırladım,ne sorun olabilirki.
Yani demek istediğim,şuan ekstralar+bilgi kısmında lumia black yazıyor.sıfırladıktan sonra yine böyle mi olacak.ayrıca preview for developers uygulamasını tekrar yüklemeliyim mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yine black yazacak,dev.uygulamasını tekrar yuklemesen sanırım beta güncelleme lerini alamazsın.

dakamon

dakamon

Üye
31 mayısta tam sürümü yayınlanması düşünülen 8.1 in ara güncellemesi 24 te verilmeyebilir beyler. Bu olay şu an indiremeyenler için düzeltme içeriyor diye biiyorum. Biz bence bi on gün sonra alırız diye düşünüyorum ara güncellemeyi.

Invoke

Invoke

Üye
8.1 kuranlara bir sorum var, stabil mi? Şarj durumunda vs sıkıntı gibi şeyler var mı?

dakamon

dakamon

Üye
8.1 kuranlara bir sorum var, stabil mi? Şarj durumunda vs sıkıntı gibi şeyler var mı?
Yani şans meselesi kiminde stabil kiminde kararsız. Bi gün kararlı diğer gün kararsız. Yani şans işi. :) ama denemeye kesinlikle değer. :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve Invoke

ErenMSC

Üye
Bazıları şikayetçi bazıları daha iyi dior Benim görüşüm;
Şarjda azalma var sistem ilk açılışta az kasar sonrasında canavar gibi. Görsel açıdan büyük değişiklikler mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Kararsız yani.
Ben de olsa zaten kurmuştum ama lumiayı babam kullandığından, sorunlar çoksa, yüklemekten çekiniyorum. :D Ama 8.1 içinde yüklemek istiyorum. :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kararsız yani.
Ben de olsa zaten kurmuştum ama lumiayı babam kullandığından, sorunlar çoksa, yüklemekten çekiniyorum. :D Ama 8.1 içinde yüklemek istiyorum. :D

Baba telefonuna kuracaksan bence bekle ;)

Şimdi olmadık şeyler olur, durduk yere veri kaybı olmasın :)

Ben orada sen burada çaprazlama takılıyoruz artık :kıskıs:

• Beğen
alasulumurat

alasulumurat

Üye
dostum bana sorarsan l820 ye yükledim hiç bir adı sorun yaşamadım. Sanki orijinal 8.1 gelmiş gibi benim şansıma...bu arada swipe klavye ye alışmaya çalışıyorum. Bazen yanlış yazabiliyorum :)

• Beğen

ErenMSC

Üye
dostum bana sorarsan l820 ye yükledim hiç bir adı sorun yaşamadım. Sanki orijinal 8.1 gelmiş gibi benim şansıma...bu arada swipe klavye ye alışmaya çalışıyorum. Bazen yanlış yazabiliyorum :)
Bende şarj hariç hiç bir sıkıntı vermedi. :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Baba telefonuna kuracaksan bence bekle ;)

Şimdi olmadık şeyler olur, durduk yere veri kaybı olmasın :)

Ben orada sen burada çaprazlama takılıyoruz artık :kıskıs:

Başladım valla, yaparım bu gece. :D

Ben önceden de takılıyordum buralarda ama 1320den sonra arttı tabi. :eheHatta nexusu verip 1320 yi alasım var da bir süreliğine. 8.1 kullanmak için, ben çok temiz kullanırım, veremiyorum nexusumu. :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ErenMSC

Üst Alt