Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
2 gun giden 1320 bataryası, şimdi 1 gün gidiyor. 8.1 ile daha iyi şarj performansı olacak diye biliyordum

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
2 gun giden 1320 bataryası, şimdi 1 gün gidiyor. 8.1 ile daha iyi şarj performansı olacak diye biliyordum
Final sürümü gelene kadar çekeceğiz bunu böyle yada çekmek istemeyen 8 e dönecek

ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
YkPkY

YkPkY

Üye
Ben harici üniteyle geziyorum

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emz
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
-ki ben hala 8.1e geçmeyip, finali bekleyenlerdenim :D

• Beğen
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
-ki ben hala 8.1e geçmeyip, finali bekleyenlerdenim :D
Dayanabiliyorsan o kadar özelikten mahrum kalıp bakmakla yetinebiliyosan helal olsun derim sana iradene hayran kaldım ben yüklemeseydim çıldırırdım şimdiye :D

• Beğen
Tepkiler: emz
YkPkY

YkPkY

Üye
Benim aldığım 50₺. 1,5 tam şarj 3000ma.gerek yok o kadar para vermeye

Çırak ile gönderildi

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Benim aldığım 50₺. 1,5 tam şarj 3000ma.gerek yok o kadar para vermeye

Çırak ile gönderildi
Nokianın DC-19 u vardı bide yanılmıyosam ilk başlarda o cazip geldi ama 9000 mAh lik de çok iyi :D doldur doldur gez :D

YkPkY

YkPkY

Üye
O kadar para vereceksen solar enerjili al.19 volta kadar şarj ediyor

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emz ve ThunderblastX
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben Nokia'cıyım abi aldım dışarıda: Nokia DC-16
Evde Nokia AC-60 :good:

zbahadir

Üye
Şarjım saat başı %4.5-5 götürüyor bu çok normal. Bazı uygulamalar şarjı çok çabuk götürüyor. Uygulamalarda optimizasyon gerekiyor. Ben 8.1 ile yola devam ederim. :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Dayanabiliyorsan o kadar özelikten mahrum kalıp bakmakla yetinebiliyosan helal olsun derim sana iradene hayran kaldım ben yüklemeseydim çıldırırdım şimdiye :D
GDR3ü de bekledim, bunu da beklerim. sorunlu sürüm yükleyeceğime sıkıntısız yüklerim bende sabır çok :) bakıyorum bakıyorum herkes bişeyden şikayetçi. ben daha çok deli olurum. böyle memnunum valla varsın geç gelsin özellikler :) hem iştahım da kabarıyor siz doymuş olacaksınız ben tadına vara vara kullanıcam tam sürümü :ehe

• Beğen
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
O kadar para vereceksen solar enerjili al.19 volta kadar şarj ediyor

Çırak ile gönderildi
O değilde güneş enerjisiyle şarj olan telefonlar çıksa ne güzel olur 2014deyiz hala ilerleme yok. Gün ışığıyla bile şarj olsa o zaman bi nebze rahatlardık yani

ardacumhur

ardacumhur

Üye
GDR3ü de bekledim, bunu da beklerim. sorunlu sürüm yükleyeceğime sıkıntısız yüklerim bende sabır çok :) bakıyorum bakıyorum herkes bişeyden şikayetçi. ben daha çok deli olurum. böyle memnunum valla varsın geç gelsin özellikler :) hem iştahım da kabarıyor siz doymuş olacaksınız ben tadına vara vara kullanıcam tam sürümü :ehe

6 Ay sonra @ceza87 'den yorumlar:

"Beyler cortana nasıl aktif oluyor? Bilen var mı acil" :kıskıs:

"Bildirim merkezi süper olmuş. Ama Wi-fi Açıkken basınca ayarlara gidiyor." :kıskıs:

"Ekstra kutucuklara arka planı nereden ekliyoruz?"

Takılıyorum kardeşim :good:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hazır muhabbete maydanoz olmuşken bişi sorayım bari :) 620lerde bile 3 kolon aktif, bu 4.5" üzeri muhabbeti yalan mı oldu yoksa cihazlara optime edilmediği için tüm cihazlarda şimdilik mi aktif? tam sürümde cihazlara optime edileceğinden yine 4.5" muhabbeti gerçeğe dönüşür mü acep?
6 Ay sonra @ceza87 'den yorumlar:

"Beyler cortana nasıl aktif oluyor? Bilen var mı acil" :kıskıs:

"Bildirim merkezi süper olmuş. Ama Wi-fi Açıkken basınca ayarlara gidiyor." :kıskıs:

"Ekstra kutucuklara arka planı nereden ekliyoruz?"

Takılıyorum kardeşim :good:
emin ol tüm mesajları öyle bi okuyorum ki, konu açıp soru soranlara 8.1im olmamasına rağmen ben cevap verir hale bile geldim :oke:bu arada 6 ay acımasız olmuş sanki :stres:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
hazır muhabbete maydanoz olmuşken bişi sorayım bari :) 620lerde bile 3 kolon aktif, bu 4.5" üzeri muhabbeti yalan mı oldu yoksa cihazlara optime edilmediği için tüm cihazlarda şimdilik mi aktif? tam sürümde cihazlara optime edileceğinden yine 4.5" muhabbeti gerçeğe dönüşür mü acep?
emin ol tüm mesajları öyle bi okuyorum ki, konu açıp soru soranlara 8.1im olmamasına rağmen ben cevap verir hale bile geldim :oke:bu arada 6 ay acımasız olmuş sanki :stres:

Nokia Lumia 920 Windows Phone 8.1 güncelleme videosu geldi - MaxiCep

10 ay önceki haber :cool

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya hangi güncellemenin sızıntıları aylar öncesinden gelmedi ki. bu sızıntı değil sonuç olarak artık ön izleme. yani büyük bölümü bitmiş, sadece geri dönüşlere göre iyileştirmeler ve cihazlara optimizasyon olacak. he Haziran dediler ama ben Hazirana da güvenmiyorum ki hele hele Nokia'nın Cyan güncellemesi ile!!!! Ağustos'ta gelsin yeter :kıskıs:bu arada sorum arada kaynadı sanırım :)

ErenMSC

Üye
4.3 ideal hoş bir şekilde duruyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler o değil de lumia tercih etmemin sebebi stabilliği yüzünden. Ama bu güncellemeyle az bir şey bozuldu. Hafif kasmaya donmaya başladı telefon. Bildirim çubuğu dahil. İnşallah stabilliği bozmadan bu özellikleri eklerler

Üst Alt