Final sürümü gelene kadar çekeceğiz bunu böyle yada çekmek istemeyen 8 e dönecek2 gun giden 1320 bataryası, şimdi 1 gün gidiyor. 8.1 ile daha iyi şarj performansı olacak diye biliyordum
Final sürümü gelene kadar çekeceğiz bunu böyle yada çekmek istemeyen 8 e dönecek

Aslına bakarsan laf olsun diye dedim bende beni kesseler 8 e geri dönmemHayatta dönmem
Şarj tüpümü yanımda gezdiririm yine de dönmem öyle sevdim ben bunu![]()
Bende alıcam bi tane samsungun 9000 mAh lik bi taşınabilir bataryası vardı çok cazip geldi fiyatıda 150 lira falanBen harici üniteyle geziyorum
Çırak ile gönderildi
Dayanabiliyorsan o kadar özelikten mahrum kalıp bakmakla yetinebiliyosan helal olsun derim sana iradene hayran kaldım ben yüklemeseydim çıldırırdım şimdiye-ki ben hala 8.1e geçmeyip, finali bekleyenlerdenim![]()

Nokianın DC-19 u vardı bide yanılmıyosam ilk başlarda o cazip geldi ama 9000 mAh lik de çok iyiBenim aldığım 50₺. 1,5 tam şarj 3000ma.gerek yok o kadar para vermeye
Çırak ile gönderildi
doldur doldur gez 
GDR3ü de bekledim, bunu da beklerim. sorunlu sürüm yükleyeceğime sıkıntısız yüklerim bende sabır çokDayanabiliyorsan o kadar özelikten mahrum kalıp bakmakla yetinebiliyosan helal olsun derim sana iradene hayran kaldım ben yüklemeseydim çıldırırdım şimdiye![]()
bakıyorum bakıyorum herkes bişeyden şikayetçi. ben daha çok deli olurum. böyle memnunum valla varsın geç gelsin özellikler
hem iştahım da kabarıyor siz doymuş olacaksınız ben tadına vara vara kullanıcam tam sürümü 
O değilde güneş enerjisiyle şarj olan telefonlar çıksa ne güzel olur 2014deyiz hala ilerleme yok. Gün ışığıyla bile şarj olsa o zaman bi nebze rahatlardık yaniO kadar para vereceksen solar enerjili al.19 volta kadar şarj ediyor
Çırak ile gönderildi
GDR3ü de bekledim, bunu da beklerim. sorunlu sürüm yükleyeceğime sıkıntısız yüklerim bende sabır çokbakıyorum bakıyorum herkes bişeyden şikayetçi. ben daha çok deli olurum. böyle memnunum valla varsın geç gelsin özellikler
hem iştahım da kabarıyor siz doymuş olacaksınız ben tadına vara vara kullanıcam tam sürümü
![]()

620lerde bile 3 kolon aktif, bu 4.5" üzeri muhabbeti yalan mı oldu yoksa cihazlara optime edilmediği için tüm cihazlarda şimdilik mi aktif? tam sürümde cihazlara optime edileceğinden yine 4.5" muhabbeti gerçeğe dönüşür mü acep?
emin ol tüm mesajları öyle bi okuyorum ki, konu açıp soru soranlara 8.1im olmamasına rağmen ben cevap verir hale bile geldim6 Ay sonra @ceza87 'den yorumlar:
"Beyler cortana nasıl aktif oluyor? Bilen var mı acil"
"Bildirim merkezi süper olmuş. Ama Wi-fi Açıkken basınca ayarlara gidiyor."
"Ekstra kutucuklara arka planı nereden ekliyoruz?"
Takılıyorum kardeşim![]()
bu arada 6 ay acımasız olmuş sanki 
hazır muhabbete maydanoz olmuşken bişi sorayım bari620lerde bile 3 kolon aktif, bu 4.5" üzeri muhabbeti yalan mı oldu yoksa cihazlara optime edilmediği için tüm cihazlarda şimdilik mi aktif? tam sürümde cihazlara optime edileceğinden yine 4.5" muhabbeti gerçeğe dönüşür mü acep?
emin ol tüm mesajları öyle bi okuyorum ki, konu açıp soru soranlara 8.1im olmamasına rağmen ben cevap verir hale bile geldimbu arada 6 ay acımasız olmuş sanki
![]()

ya hangi güncellemenin sızıntıları aylar öncesinden gelmedi ki. bu sızıntı değil sonuç olarak artık ön izleme. yani büyük bölümü bitmiş, sadece geri dönüşlere göre iyileştirmeler ve cihazlara optimizasyon olacak. he Haziran dediler ama ben Hazirana da güvenmiyorum ki hele hele Nokia'nın Cyan güncellemesi ile!!!! Ağustos'ta gelsin yeter
bu arada sorum arada kaynadı sanırım 
hazır muhabbete maydanoz olmuşken bişi sorayım bari620lerde bile 3 kolon aktif, bu 4.5" üzeri muhabbeti yalan mı oldu yoksa cihazlara optime edilmediği için tüm cihazlarda şimdilik mi aktif? tam sürümde cihazlara optime edileceğinden yine 4.5" muhabbeti gerçeğe dönüşür mü acep?