Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

berat_pitt

berat_pitt

Üye
arkadaşlar güncellemeden beri müzik çalara giremiyorum ne yapmalıyım

zbahadir

Üye
Aynen vpn geldi ama yapan yok anlaşılan kimseden ses çıkmıyor bu konuda

Lumia 925 ile gönderildi

Bu VPN bir protokoldur. Ve WP VPN protokolünü destekliyor. Bu şekilde VPN destekli cihazla arasında Virtual Private Network kurulabilecek.

Sitelere girmek için kullanılan VPN sunucular ile ilgili değil. ;)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu VPN bir protokoldur. Ve WP VPN protokolünü destekliyor. Bu şekilde VPN destekli cihazla arasında Virtual Private Network kurulabilecek.

Sitelere girmek için kullanılan VPN sunucular ile ilgili değil. ;)

O zaman bu vpn bizi ilgilendirmiyor

Lumia 925 ile gönderildi

berat_pitt

berat_pitt

Üye
hiç açılmıyor müzik çalar

capkino06

Üye

Şarj sürem :) lumia 520 telefonum.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
hiç açılmıyor müzik çalar

Joe amca bu sıkıntı yüzünden güncelleme gelecek demişti çoğu kişide kasmalar mevcut beğenilmemiş bazılarında hiç açılmıyor sen telefonu bi sıfırla belki en azından açılır.

zbahadir

Üye
O zaman bu vpn bizi ilgilendirmiyor

Lumia 925 ile gönderildi

Çok teknik bir konu.
Örneğin İnternet üzerinden güvenli bir şekilde evdeki bilgisayarınıza erişerek veri paylaşımı yapabilirsiniz. Evdeki bilgisayarınızdan telefonunuza ulaşabilir ve telefonunuzdaki bir uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Örneğin mobil telefonunuzdaki bir uygulamayı evdeki bilgisayarınızdan çalıştırıp rahat rahat kullanmak istemez misiniz?
İşte VPN buna imkan veriyor. :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
berat_pitt

berat_pitt

Üye
eyvallah

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Joe amca bu sıkıntı yüzünden güncelleme gelecek demişti çoğu kişide kasmalar mevcut beğenilmemiş bazılarında hiç açılmıyor sen telefonu bi sıfırla belki en azından açılır.

Bende çok aşırı kasma var :/

capkino06

Üye

Buda 8.1i kurduğumdan bu yana kullanım detaylarım :)

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Çok teknik bir konu.
Örneğin İnternet üzerinden güvenli bir şekilde evdeki bilgisayarınıza erişerek veri paylaşımı yapabilirsiniz. Evdeki bilgisayarınızdan telefonunuza ulaşabilir ve telefonunuzdaki bir uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Örneğin mobil telefonunuzdaki bir uygulamayı evdeki bilgisayarınızdan çalıştırıp rahat rahat kullanmak istemez misiniz?
İşte VPN buna imkan veriyor. :)

TeamViewer gibi mi yani :)

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye

Şarj sürem :) lumia 520 telefonum.

Şimdi resim yükleyemicem ama benimki daha bomba an itibariyle şarjım %31 kalan tahmini sure 1 saat son şarjdan geçen süreyse 3 SAAT bilmek isteyen olur diye söyliyim tüm uygulamaların arkaplan görevini de engellemiştim.

zbahadir

Üye
Bu arada pil tüketimi çok fazla değil. 3G açık durumunda çok fazla tüketiyor. Pek çok yerde zaten 3G yerine Edge+ mevcut olduğu için 3G ayarlarınızı 2G olarak değiştirin. Ufat tefek sıkıntılar zaten gelecek düzeltme yamalarıyla giderilecektir.

capkino06

Üye
Bu arada pil tüketimi çok fazla değil. 3G açık durumunda çok fazla tüketiyor. Pek çok yerde zaten 3G yerine Edge+ mevcut olduğu için 3G ayarlarınızı 2G olarak değiştirin. Ufat tefek sıkıntılar zaten gelecek düzeltme yamalarıyla giderilecektir.

Bende 3G hep açık hiç kapatmıyorum :)

zbahadir

Üye
TeamViewer gibi mi yani :)

Aradaki fark; Team ile uygulama yine karşı ki makinada çalışır görüntüsü size gelir ama VPN ile mobile telefondaki bir uygulama masaüstü bilgisayarınızda çalışabilir. Bilgisayarın bir uygulaması gibi düşünün.

VPN ile ilgili teknik kaynak

Son düzenleme:

capkino06

Üye
Şimdi resim yükleyemicem ama benimki daha bomba an itibariyle şarjım %31 kalan tahmini sure 1 saat son şarjdan geçen süreyse 3 SAAT bilmek isteyen olur diye söyliyim tüm uygulamaların arkaplan görevini de engellemiştim.

Ben iki kez tamamen bitirdim bataryayı öyle normale döndü. Şu anda bir sıkıntı yok 2 saat telefonda konuşmuşumdur Facebook, whatsapp, Facebook Messenger, 1 saatte oyun oynadım belki daha fazla :)

Secret Light

Secret Light

Üye
Arkadaşlar ben denilen herşeyi uyguladım telefon guncellemesine giriyorum indiriliyor diyor hep %0 hiç yukselmiyor

TelevizyonLa gönderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler klavyede de sıkıntı var. Duşun yazıyorum bunu düşün olarak çevirmiyor, tahminde bile çıkmıyor. Ufak tefek hatalar yapıyorum ama telefon bunları düzeltmiyor.
Batarya zaten su gibi. İki gün giden telefon bir gün gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll

Üst Alt