Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Skype kullanmak için arama yaptığımız kişi önce açması mı lazım skype ile bağlanmak için

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, PureFood, meg1ddo ve 1 kişi daha
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Oyunlar menüsü eski haline dönecek mi yani oyunlar şuan hepsi dışarda zor oluyor bu şekilde

Lumia 925 ile gönderildi

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Kararlı sürümdedemi böyle kalacak

Lumia 925 ile gönderildi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İç çatışma buna deniyor sanırım. :)

Evet ya arama yapmadan o görüntü bile açılmıyor ki skype açılsın bende saçmalamışım bu saçmalamama rağmen bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar teşekkürler

Hava kompresörüyle gönderildi

• Beğen
Tepkiler: beats ve Esendağlı
kamil5028347

kamil5028347

Üye
8.1 ilede muhtemelen böyle kalır.
Ancak 8.1 ile klasörleme ve sık kullanılan listeleri seçme gelicek.

Dediğiniz gibi o zaman oyunları klasörleme yapalım bu şekilde çok dağınık duruyor oyunları bulmakta zorlanıyorum :D

Lumia 925 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
dakamon

dakamon

Üye
Dediğiniz gibi o zaman oyunları klasörleme yapalım bu şekilde çok dağınık duruyor oyunları bulmakta zorlanıyorum :D

Lumia 925 ile gönderildi

Çoğu uygulama klasorleme uygulamasında resimsiz gorunuyor. Bunun guncellemesini yapmaları lazım. Sizde de ouylemi? Sanırım uygulamaları sd karta taşıdığımız için oldu çunku taşımayıpta kurduğum uygulamaları goruyor klasorleme uygulaması

Tost Makinası ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu uygulama klasorleme uygulamasında resimsiz gorunuyor. Bunun guncellemesini yapmaları lazım. Sizde de ouylemi? Sanırım uygulamaları sd karta taşıdığımız için oldu çunku taşımayıpta kurduğum uygulamaları goruyor klasorleme uygulaması

sd kart kaçlık ve class kaç ?

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Bende resimleri görünüyor uygulamaların bi sıkıntı yok

Lumia 925 ile gönderildi

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
16gb class 10

Klasörler uygulaması windows phone 8.1 için güncelleme alması gerekebilir belki uygulamayı kaldırıp tekrar deneyin.@OttomaN TigeR Telefonun Noldu ???

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Klasörler uygulaması windows phone 8.1 için güncelleme alması gerekebilir belki uygulamayı kaldırıp tekrar deneyin.@OttomaN TigeR Telefonun Noldu ???

Henüz güncelleme almadı

Lumia 925 ile gönderildi

dakamon

dakamon

Üye

Bi kaldırıp tekrar yükleyeyim bakalım. Yeni yuklediğim uygulamaları goruyor ama sonradan sd karta taşıdığım uygulamaları gormuyor resimlerini.
Klavyede de şöyle bir şey oluyor uygulamalarda klavye ile yazı yazarken yazı uzadıkça klavye kasıyor yazdığım yazılar ekrana geç çıkıyor. Sanırım iyi bir optimizasyona ihtiyacı var sistemin. Eskiden olmuyordu

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Whatsappdan haber varmı Turbocall

Lumia 925 ile gönderildi

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Bi kaldırıp tekrar yükleyeyim bakalım. Yeni yuklediğim uygulamaları goruyor ama sonradan sd karta taşıdığım uygulamaları gormuyor resimlerini.
Klavyede de şöyle bir şey oluyor uygulamalarda klavye ile yazı yazarken yazı uzadıkça klavye kasıyor yazdığım yazılar ekrana geç çıkıyor. Sanırım iyi bir optimizasyona ihtiyacı var sistemin. Eskiden olmuyordu

Swype klavye kullanıyorsun örneğin maxicep uygulamasında atma yaşarsın bu sistemsel bir sorun şuan senin çözebileceğin sorun değil ancak microsoft yakın zamanda bug ve hata giderme güncellemesi vericek.
Whatsappdan haber varmı Turbocall

Lumia 925 ile gönderildi
Maalesef Beta Nerdeyse Hergün Güncelleniyor Ancak Joe Belifore Twitter Facebook Skype Güncellenicek Dedi Ancak Whatsapp Söylenmedi Böyle Giderse Sizin Gibi Normal Kullanıcılar 8.1 Final İle Ancak Alır Gibime Geliyor .:D. .:D.

dakamon

dakamon

Üye
Offf ki s çocuk s km az da CD kol d bunu da da bunu swipe ile salladım atma yaşamadım ama klavye kasması nı maxicep uygulamasında skype ta falan gordum

Üst Alt