Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Toros542

Toros542

Üye
Arkadaşlar Microsoft yakın zamanda iyileştirme güncellemesi yayınlayacakmış.bende az önce bi kaynaktan gördüm haberi

Bar_Fedaisi

Üye
Bana da güncelleme geldi şimdi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Olacak da güncellenmesi lazım bir hata var galiba sd karttaki oyunları görmüyor.

Bende programlar sd kartta değil ama kurduğum tüm oyunlar normal uygulama listesinde gözükmeye başladı oyunları neden ayırdılar anlamış değilim

Uzaydan gönderildi

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Gelen ek dil güncellemesi fakat ne işe yarıyor çözemedim.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şuan ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeler AYARLAR a mı geliyor,yani telefon güncellemesimi.

csH

csH

Üye
pil tasarrufu uygulamasındaki verileri neden sıfırlayamıyoruz her şarj için yenile gibi bişey olmalıydı

YkPkY

YkPkY

Üye
Sen herkesi 3 kolon geldi hemen kullanmaya başaldı mı sanıyorsun :) ilk gördüğümde direk hoşlanamdım bu ekranda. 3 kolon bence 1520 gibi büyük ekranlı telefonlara yakışıyor ben şu an 820 de 2 kolonu 3 kolona değişmem arkadaşlar. :) Gözünü doyurmuyor o ufalan karolar :)

E siz istediniz adamlarda verdi.
Şimdide beğenmiyorsunuz.
Ben denedim şuan seçim aşamasındayım.1,5 yıllık alışkanlığı bi kenara koyunca tav oldum diyebilirim

Çırak ile gönderildi

Bar_Fedaisi

Üye
Telefon güncellemesi, şu an benim çarklar dönüyor. Ek dil güncellemesi ismi ile geldi. Telefon: HTC 8X

SLH.55

SLH.55

Üye
Baktim suan yok güncelleme :)

Lumia 920 ile gönderildi.

skynet

Üye
Şuan telefonun tüm dil ayarları türkçe ama cortana aktif öylemi ? :)

csH

csH

Üye
diğer klasörü şişen arkadaşlar geri bildirimde en altta bilgiyi sil diye bi seçenek var onu silmeyi deneyin bende 250 mb varmış

Toros542

Toros542

Üye
Arkadaslar Preview for Developers uygulamasını kaldırmasam bi sıkıntı yaratırmı

fraps34

Üye
Elbette, bence de çok gerekli değil.
Ancak ille de saat live tile'ı görmek isteyen bir sürü arkadaşımız vardı.
En azından onların işi görülsün.
mrb birşey soracaktım , bu nokia 630 ve 930 da kullanılan yazılım versiyonu ile bizim yukleediğimiz beta versiyonu aynımıdır ?

Üst Alt