TurboCall
Üye
Sistem güncellemesimi ?Arkadaşlar demin telefon güncellendi. Nedir bu güncelleme bilen yok mu?
Sistem güncellemesimi ?Arkadaşlar demin telefon güncellendi. Nedir bu güncelleme bilen yok mu?
Ss alalımmı güvenden değil merak ettim.Şarj bitmeden evvel telefon dil bölge Türkçe /Türkiye yapmıştım, baktım şimdi bir yanlışlık yok ama cortana halen aktif.
Cortana Türkçe yimi öğrendi yoksaŞarj bitmeden evvel telefon dil bölge Türkçe /Türkiye yapmıştım, baktım şimdi bir yanlışlık yok ama cortana halen aktif.

Olacak da güncellenmesi lazım bir hata var galiba sd karttaki oyunları görmüyor.
Sen herkesi 3 kolon geldi hemen kullanmaya başaldı mı sanıyorsunilk gördüğümde direk hoşlanamdım bu ekranda. 3 kolon bence 1520 gibi büyük ekranlı telefonlara yakışıyor ben şu an 820 de 2 kolonu 3 kolona değişmem arkadaşlar.
Gözünü doyurmuyor o ufalan karolar
![]()
Bende yok.Bana da güncelleme geldi şimdi.
Hayır abi İngilizce devam ediyor. Anlamadım halen, bir gariplik var ama.Cortana Türkçe yimi öğrendi yoksa![]()
Telefon güncellemesi benim ki. 19 adım sürdü.Arkadaşlar bu güncellemeler AYARLAR a mı geliyor,yani telefon güncellemesimi.
mrb birşey soracaktım , bu nokia 630 ve 930 da kullanılan yazılım versiyonu ile bizim yukleediğimiz beta versiyonu aynımıdır ?Elbette, bence de çok gerekli değil.
Ancak ille de saat live tile'ı görmek isteyen bir sürü arkadaşımız vardı.
En azından onların işi görülsün.