ErenMSC
Üye
Karşı tarafın Skype si olması lazım ve arkadasın olması lazım bilmiyorum bende pek.Bilgisi olan yok galiba bu konuda...
Karşı tarafın Skype si olması lazım ve arkadasın olması lazım bilmiyorum bende pek.Bilgisi olan yok galiba bu konuda...
Katılıyorum, tek kaydırma ile şarkı değişebilecek iken şimdi yandaki tik işaretine tıklayıp listeye girmek gerekiyor. Önceki ve sonraki şarkıları da artık göstermiyor. Çok kötü olmuş cidden..Microsofta bildirim yollayabiliyor muyuz sonuçta geliştirici sıfatındayız bu müzik uygulamasını kelimenin tam anlamıyla berbat bi hala getirmişler eski on numaraydı.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Normal aramada skype ı nasıl kullancaz diye sormuştumHangi konu *
Hayır olmuyor.
Görüntülüye basınca skype açılıcak ama karşıdakindede skype olması gerekli.Normal aramada skype ı nasıl kullancaz diye sormuştum
Adamlar dünyadaki herkesin wp kullanacağına göre dizayn etmişler sistemi sankiGörüntülüye basınca skype açılıcak ama karşıdakindede skype olması gerekli.

Belki ısrar ederde karşıdakide windows phone 8.1 li cihaz alır diye yaptılar olurmu olur . ama iphone de olsa skype yüklü olunca konuşuyorsun sonuçta .Adamlar dünyadaki herkesin wp kullanacağına göre dizayn etmişler sistemi sanki![]()
walla billaya adamlar dalga geçiyorlar görüntülü konusma yok diye, hayır pek fazla işe yaramasada yine dalga geçiliyor.Bir müziği bile ilerletemiyoruzAdamlar dünyadaki herkesin wp kullanacağına göre dizayn etmişler sistemi sanki![]()

Katılıyorum, tek kaydırma ile şarkı değişebilecek iken şimdi yandaki tik işaretine tıklayıp listeye girmek gerekiyor. Önceki ve sonraki şarkıları da artık göstermiyor. Çok kötü olmuş cidden..
Güncellendide noldu gördünmü xbox ?müzik uygulaması ile ilgili geri bildirim atalım güncellesinler o zaman..bugün oyunlar hub'ı güncellendi mesela.
Güncellendide noldu gördünmü xbox ?
Şu müzik çaların arayüzünü bi iyileştiremediler.oyunlarla pek işim yok ama müzik'in kesin güncellenmesi lazım
Windows phone 8.1 final güncellemesi ile klasörleme gelicek listede ise sık kullanılanlar gelicek şuanlık değişiklik yok.Arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum ama uygulamalar listesinin sıralama seçenekleri bu güncellemede yok muydu?
Nokiaya mı attın yoksa *geri bildirim attım müzik ile ilgili..siz de atın![]()