Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Farkettinizmi artık mesaj yazarken smile yi bir seferde sınırsızca yapamıyorsunuz. Bi smile yaptıktan sonra klavyeye tekrar gönderiyor sizi. Eskiden meseka smile penceresi açıp istediğimiz kadar ekleyebiliyorduk bir seferde şimdi her basışımızda sanki @ işaretine bastıktan sonra klavyeye döndürmesinin aynısını yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: remzi33 ve emz
enessrsy

enessrsy

Üye
Microsofta bildirim yollayabiliyor muyuz sonuçta geliştirici sıfatındayız bu müzik uygulamasını kelimenin tam anlamıyla berbat bi hala getirmişler eski on numaraydı.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Katılıyorum, tek kaydırma ile şarkı değişebilecek iken şimdi yandaki tik işaretine tıklayıp listeye girmek gerekiyor. Önceki ve sonraki şarkıları da artık göstermiyor. Çok kötü olmuş cidden..

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar dünyadaki herkesin wp kullanacağına göre dizayn etmişler sistemi sanki :D
Belki ısrar ederde karşıdakide windows phone 8.1 li cihaz alır diye yaptılar olurmu olur . ama iphone de olsa skype yüklü olunca konuşuyorsun sonuçta .

ErenMSC

Üye
Adamlar dünyadaki herkesin wp kullanacağına göre dizayn etmişler sistemi sanki :D
walla billaya adamlar dalga geçiyorlar görüntülü konusma yok diye, hayır pek fazla işe yaramasada yine dalga geçiliyor.Bir müziği bile ilerletemiyoruz :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Katılıyorum, tek kaydırma ile şarkı değişebilecek iken şimdi yandaki tik işaretine tıklayıp listeye girmek gerekiyor. Önceki ve sonraki şarkıları da artık göstermiyor. Çok kötü olmuş cidden..

müzik uygulaması ile ilgili geri bildirim atalım güncellesinler o zaman..bugün oyunlar hub'ı güncellendi mesela.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Müzik pert valla güncelleme şart

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum, ana ekranı sağa çekince gelen uygulamalar listesini sıralama seçenekleri bu güncellemede yok muydu?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum ama uygulamalar listesinin sıralama seçenekleri bu güncellemede yok muydu?
Windows phone 8.1 final güncellemesi ile klasörleme gelicek listede ise sık kullanılanlar gelicek şuanlık değişiklik yok.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
geri bildirim attım müzik ile ilgili..siz de atın :)

zaakaan

zaakaan

Üye
Şu Fifa 14'ü deneyen yok mu sadece bende mi kasıyor. Tamam öyle çok rahatsız edici bir kasma değil ama yine de kasmazdı önceden. Hafıza kartına kursam anlarım ama telefon hafızasına kurulu yani.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hem ana hesaptan tweet attım hemde telefondan geri bildirim kısmından yazdım ingilizce

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Games güncellendi ancak hala oyunlar ortalıkta dağınık??

Üst Alt