Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

sinan430

sinan430

Üye
Mağazada sonicwall mobile connect diye bi vpn uygulaması var fakat ben hala yapamadın bu vpnyi yardım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ayrıca bu başlat tuşu ne zaman bildirim led'i gibi kullanılabilecek? Hiç bir haber yok mu?

Evet o gerekli birde cortona madem dilimizde yok normal konuşma dili bari Türkçe olsaydı önceki nokialar da türkçeydi olan şeyi ne diye kaldırıyorlar anlamadım ilerleyeceğine geriliyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Hiç bir bildirim gelmiyor neden acaba

YkPkY

YkPkY

Üye
En sevdiğim olay tarayıcı çok ii olmuş.
Film izleme sitelerdeki bütün filmleri açıyor

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emz ve YasirTaHazal
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
En sevdiğim olay tarayıcı çok ii olmuş.
Film izleme sitelerdeki bütün filmleri açıyor

Çırak ile gönderildi

Evet benimde çok hoşuma gitti

skynet

Üye
İe de bazı videolar tam ekran olmuyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu arada sistem otomatik güncellediğine göre lumia pusher ve sysapp pusher'ı silebiliriz herhalde :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Peki bu sürümün beta sı yada tam olarak hazır sürümü ne zaman bitecek

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu arada sistem otomatik güncellediğine göre lumia pusher ve sysapp pusher'ı silebiliriz herhalde :)
Öyle diyor ama daha hiç güncelleme gelmedi bana :) Göstermeden arka planda hallediyorsa ne ala!

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

ArMaGeDdOn_87

Üye
İşte ben sordum diyorum :D chip dergisine niye bu kadar taktın anlamadım . Bir sürü sallama haberleri var . Çoğuna gülüp geçiyorum :)
hocam kesin bişey var cihaz garanti dışı kalıyo :) admininde link verdiği resmi yazıda belirttiğini söyledim

skynet

Üye
O değilde bu gördüğümüz hataları geri bildirim yapalım mı yoksa kendi otomatik gönderiyor mu ?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Whatsappı arka plan görevini engelleyince bildirim gelmiyor mu

Tuğla ile gönderildi.

ErenMSC

Üye
Önyargılı olmayalım budaha önizleme sürümü tam sürümde işi bitirir microsoft :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
hocam kesin bişey var cihaz garanti dışı kalıyo :) admininde link verdiği resmi yazıda belirttiğini söyledim

Adam diyorki servise verdim kalmadı sen tutturmuşsun kalıyor . Tamam seninki kalsın bizimkiler kalmıyor . ABD de yaşıyoruz sanki . Türkiye de servisin güncellemelerden bile haberi olmuyor .
Whatsappı arka plan görevini engelleyince bildirim gelmiyor mu

Tuğla ile gönderildi.

Evet .

ArMaGeDdOn_87

Üye
Adam diyorki servise verdim kalmadı sen tutturmuşsun kalıyor . Tamam seninki kalsın bizimkiler kalmıyor . ABD de yaşıyoruz sanki . Türkiye de servisin güncellemelerden bile haberi olmuyor .

Evet .
ülkeyle alakası yok her yerde geçerli olan bişey,o servisteki kişinin bilgisizliği normal de cihazınız garanti dışı diyip geri vermesi gerekir ama bilgisizliğinden dolayı sorun çıkmamış

dakamon

dakamon

Üye
Peki bu sürümün beta sı yada tam olarak hazır sürümü ne zaman bitecek

Şu an beta gibi bir şeyi kullanıyoruz diyebiliriz aslında beta nın bi tık üstü de denebilir. Tam sürüm haziranda tüm nokialarda olur diye tahmin ediyorum genel kanı da bu yönde. Haziranda gelecek güncellemeyle ek özellikler ve daha iyi bir optimizasyon gelecek. Şu an ki güncellemede cihaz bazında optimizasyonlar yok. Ama nokia haziranda ki tam sürümde tüm modeller için ayrı ayrı optimize edip öyle verecek güncellemeyi.

Üst Alt