Akhtoher
Üye
Peki servise gidersek bir sebep den dolayı format attılar diyelim Wp8 e geri mi dönüyor yoksa burada kalırmı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Format atarlarsa 8.1'de kalır, rom atarlarsa Windows Phone 8 olur.
Peki servise gidersek bir sebep den dolayı format attılar diyelim Wp8 e geri mi dönüyor yoksa burada kalırmı
Eğer dead flash atıyorlarsa, bence atıyorlar, 8.0 yüklerlerPeki servise gidersek bir sebep den dolayı format attılar diyelim Wp8 e geri mi dönüyor yoksa burada kalırmı
amber bile yükleyebilirler bizdekiler 
buradada cihaz garanti dışı kalır diyoGaranti kapsamıyla ilgili dev-center'ın açıklaması.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFinal confirmation: your warranty will be most likely void.
Hocam cihazların hepsi garanti dışı şu anda ülke farketmezBu anlayış ABD için geçerli.
Bizim ülkemizde bu tarz işlemlerde genelde garanti dışına almıyorlar.
Yani telefona bakıp da "Haa bu developer preview yüklemiş, bu rom yüklemiş" falan demiyor kimse.
Formatı basıp, yeni sistem yükleyip, bir iki de temizlik yapıp yolluyorlar![]()

Hocam cihazların hepsi garanti dışı şu anda ülke farketmez![]()

sen dediklerine pek inanmaBen arayıp sordum . Dediler ki garanti dışı kalır diyemeyiz . Ama yüklediğiniz önizleme sürümü kaynaklı bir hatadan dolayı servise verirseniz garanti dışı kalır![]()
cihazı ver servise bakalım yapçaklarmı
ben 1 aylık telefonu servise vermiştim bu telefonun içi açılmış diyip garanti dışı olduğundan dolayı yapamayız dediler
o arkadaş da pek bilgisi olmadığı için öle demiştir,yukarda resmi bilgi var cihaz garanti dışı kalır yazıyorBen arayıp sordum . Dediler ki garanti dışı kalır diyemeyiz . Ama yüklediğiniz önizleme sürümü kaynaklı bir hatadan dolayı servise verirseniz garanti dışı kalır![]()
valla öle yazıyor ve chip dergiside aynısını söylüyorArkadaşlar bence hala garanti dahilinde.
Ben developer olarak uygulamalarımı test ederken telefonum bozulsa, "sen buna farklı rom atmışsın bakmayız" mı diyecekler? Bu WP'ye para kazandıran Developer'lar ve kullanıcılar. Eğer biz testleri yapamayacaksak geri bildirimi kim gönderip WP'nin gelişimine katkı sağlayacak?
Kim yeni uygulamalarını WP8.1'e optimize edecek?
sen dediklerine pek inanmacihazı ver servise bakalım yapçaklarmı
ben 1 aylık telefonu servise vermiştim bu telefonun içi açılmış diyip garanti dışı olduğundan dolayı yapamayız dediler
o arkadaş da pek bilgisi olmadığı için öle demiştir,yukarda resmi bilgi var cihaz garanti dışı kalır yazıyor

o kadarını bilmiyorum microsoft ve nokia ya sorabilirsinizİyidi bu mantığa göre kimse önizleme sürümünü yüklemez o zaman . Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi kim feedback vericek firmalara o zaman . Kimse bu riski almak istemez![]()
o kadarını bilmiyorum microsoft ve nokia ya sorabilirsiniz
chip dergisine niye bu kadar taktın anlamadım . Bir sürü sallama haberleri var . Çoğuna gülüp geçiyorum 
Arkadaşlar ben telefonu düşürmüştüm
Prewiew yüklü haldeyken Kayseri teleservice format atıp gönderdi
Korkmanıza gerek yok yani