Ayrıca bu başlat tuşu ne zaman bildirim led'i gibi kullanılabilecek? Hiç bir haber yok mu?
En sevdiğim olay tarayıcı çok ii olmuş.
Film izleme sitelerdeki bütün filmleri açıyor
Çırak ile gönderildi
Hiç bir bildirim gelmiyor neden acaba
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

En sevdiğim olay tarayıcı çok ii olmuş.
Film izleme sitelerdeki bütün filmleri açıyor
Çırak ile gönderildi
Öyle diyor ama daha hiç güncelleme gelmedi banaBu arada sistem otomatik güncellediğine göre lumia pusher ve sysapp pusher'ı silebiliriz herhalde![]()
Göstermeden arka planda hallediyorsa ne ala!Öyle diyor ama daha hiç güncelleme gelmedi banaGöstermeden arka planda hallediyorsa ne ala!

hocam kesin bişey var cihaz garanti dışı kalıyoİşte ben sordum diyorumchip dergisine niye bu kadar taktın anlamadım . Bir sürü sallama haberleri var . Çoğuna gülüp geçiyorum
![]()
admininde link verdiği resmi yazıda belirttiğini söyledimEvet artık gelmiyorWhatsappı arka plan görevini engelleyince bildirim gelmiyor mu
Tuğla ile gönderildi.

hocam kesin bişey var cihaz garanti dışı kalıyoadmininde link verdiği resmi yazıda belirttiğini söyledim
Whatsappı arka plan görevini engelleyince bildirim gelmiyor mu
Tuğla ile gönderildi.
ülkeyle alakası yok her yerde geçerli olan bişey,o servisteki kişinin bilgisizliği normal de cihazınız garanti dışı diyip geri vermesi gerekir ama bilgisizliğinden dolayı sorun çıkmamışAdam diyorki servise verdim kalmadı sen tutturmuşsun kalıyor . Tamam seninki kalsın bizimkiler kalmıyor . ABD de yaşıyoruz sanki . Türkiye de servisin güncellemelerden bile haberi olmuyor .
Evet .
Şu an beta gibi bir şeyi kullanıyoruz diyebiliriz aslında beta nın bi tık üstü de denebilir. Tam sürüm haziranda tüm nokialarda olur diye tahmin ediyorum genel kanı da bu yönde. Haziranda gelecek güncellemeyle ek özellikler ve daha iyi bir optimizasyon gelecek. Şu an ki güncellemede cihaz bazında optimizasyonlar yok. Ama nokia haziranda ki tam sürümde tüm modeller için ayrı ayrı optimize edip öyle verecek güncellemeyi.Peki bu sürümün beta sı yada tam olarak hazır sürümü ne zaman bitecek
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.