Hahahaha Olsun Yinede Güle Güle Bak Aslana.Görmemiştim daha önce ya. Yeni bir şey sanıp sevindim, bak kursağımda kaldı şimdi![]()
Değerli Arkadaşlar Merhaba ;
Sistem güncellemeleri hakkında bir sorum olacaktı, Glance Ekranı, dokun, göz atma vs. gibi sistem programlarını güncelleyemiyorum 8.1 'de. Ya da nasıl güncelleyebiliriz
Sistem uygulamaları zaten telefon açılınca otomatik olarak güncelleniyor ama sen seçmen lazım.Değerli Arkadaşlar Merhaba ;
Sistem güncellemeleri hakkında bir sorum olacaktı, Glance Ekranı, Dokun, Göz Atma gibi sistem uygulamalarını 8.1' de güncelleyemiyorum. Sizce nedeni ne olabilir ..?
Konu benim değildi ancak unlock hala aynı durumda yapılıyor.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Konu sahibi sıfırdan güncelleme yapabilir ben daha unlock yapmadım sd kartım gelmediki yapıyımOradaki dosyalar güncel mi? Hiç indirmedim daha. Eğer öyleyse tamam ama sıfır bir konu daha güzel olurdu.
Telgrafla gonderildi.

Konu hala güncel ama baya eski sayfalarda
Yapamadığınız Yer Veyatta Eksik Dosya Olduğunda Bildirirsen Güncellerler Zaten Hala Aynı Yöntem Uygulanıyor Hadi Bakalım İlk Appstudio Windows Phone 8.1 Uygulamamı Yapıyım Örnek Maxicep.Hocam sen yazmıştın o konuyu hatırlıyorum. Onu şöyle ilk sayfada biraz daha güncelleyip, resim koyup daha özet olarak şöyle ön sayfalara alman mümkün mü? Artık format attık herkesin yeniden kurması gerekiyor. Bir düzenlersen çok makbule geçer.
Telgrafla gonderildi.
Kardeşim Mesela ;Sistem uygulamaları zaten telefon açılınca otomatik olarak güncelleniyor ama sen seçmen lazım.
Yapamadığınız Yer Veyatta Eksik Dosya Olduğunda Bildirirsen Güncellerler Zaten Hala Aynı Yöntem Uygulanıyor Hadi Bakalım İlk Appstudio Windows Phone 8.1 Uygulamamı Yapıyım Örnek Maxicep.

Microsoft'un üreticiler için oluşturduğu portal. Aynısı Android ve ios için de var.oem.windowsphone.com/
abi biri bunun ne olduğunu açıklar mı? @bulutsuzgece @papakudioflu
Bulmuşsun .Kardeşim Mesela ;
Glance ekranına metin yazabiliyorduk, ben onu yükleyemiyorum, sysapp pusher da da göremedim, nasıl yapabilirim o güncellemeleri? Mesela Ses, Ekstra+Bilgi+ Müzik Çalar, takvim falan mağaza otomatik güncelledi, ama DOKUN, GÖZ ATMA yokTamamdır kardeşim, gözden kaçırmışım.
Kusura bakmayın, şuanda yükleniyor
.
sahte olan ne anlamadım ?Dostum ben de gittig den sipariş ettim ama fake çıktı kart. Alalı 1 ay oldu ilgilenemedim yazıyorum adama takmıyor. En son gg desteğine başvurdum onlar en kısa zamanda döneceğiz dediler bekliyorum. Bakalım ne olacak. Bu arada ben daha hiç unlock yapmadım dırf hafıza yetmiyor diye. Şimdi sd karta kuruluyor diye gta bile kurucam
Telgrafla gonderildi.
Bulmuşsun ..
sahte olan ne anlamadım ?
Ben de itiraz ettin sahte mal satmışlar diye. Bakalım neler olacak.Benim aldığım doğruymuş ama .Samsung 64 gb Class 10 diye satıyorlardı kart kesinlikle sahte. ne hızı tutuyor ne de hafızası. Ayrıca yazıları da siliniyor. Bayağı fake yani. Üretici testi yaptım programlarla bilinmiyor yazdıBen de itiraz ettin sahte mal satmışlar diye. Bakalım neler olacak.
Telgrafla gonderildi.
. .
.Yeni güncelleme detayları birazdan sizlerle.Gdr1 Ve Gdr2 En Alta Yazıldı Yeni Gelicek Olan Windows Phone 8.1 Güncellemesi.Kardeşim Mesela ;
Glance ekranına metin yazabiliyorduk, ben onu yükleyemiyorum, sysapp pusher da da göremedim, nasıl yapabilirim o güncellemeleri? Mesela Ses, Ekstra+Bilgi+ Müzik Çalar, takvim falan mağaza otomatik güncelledi, ama DOKUN, GÖZ ATMA yokTamamdır kardeşim, gözden kaçırmışım.
Kusura bakmayın, şuanda yükleniyor
Çok teşekkürler hocam verdiğin bilgiler içingarantide sıkıntı olmaz, microsoftun kendi verdiği resmi bir güncellemedir, androidteki gibi asıl firma harici bir rom değilki yasadışı bir işlem olsun, ayrıca garantiye götür menüyü aç ver eline ordaki görevlinin bunun 8.1 olduğunu anlamasını bile beklemiyorum onların çoğu bizim bildiklerimizden bihaber sadece eğitimlerde onlara gösterilen bilgilere haizdirler ben bi ara çalıştım genpa telpa teleservice yetkili bayiinde eğitimlere gidiyorduk ordan biliyorum, zamanında önceden belleyi yükleyip nokia clubtaki çalışana gösterdim bu ne dedi![]()
İyi hoş da bu özellik yüzünden vk kaynaklı videoları tam ekran yapamıyoruzFlash Player desteğinin gelmesi diye bir şey söz konusu değil.
Olmayan desteği nasıl getireceksiniz.
Adobe firması Flash Player'ı mobil platformdan çekti.
WP8.1 ile "in-line play" dediğimiz videoları satıriçi oynatma özelliği geldi.
Örneğin bir sayfa var. O sayfada bir makale var ve arada bir video da yer alıyor.
Eskiden söz konusu videoyu izleyebilmek için ayrı sayfa veya player açılması gerekirken; artık herhangi bir ayrı sayfa açmadan bulunduğu satır veya sayfada videoyu oynatabiliyorsunuz.
Dağılın![]()