Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Türkçe dilinde Cortana kullanamazsınız.

Türkçe yollamadım ki zaten . Text message diyorum soruyor kime yolluycaksın diye babam dedim sonra mesajını söyle dedi how are you dedim send dedim yolladı :)

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

ErenMSC

Üye
Türkçe yollamadım ki zaten . Text message diyorum soruyor kime yolluycaksın diye babam dedim sonra mesajını söyle dedi how are you dedim send dedim yolladı :)

Bak sen şu kıza, Hizmetçiden farkı yok. :ehe

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Telefon dili Türkçe iken kullanamazsın demek istemiş olabilir.

Menüde Cortana diye bir uygulama yer alıyor mu?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Telefon dili Türkçe iken kullanamazsın demek istemiş olabilir.

Menüde Cortana diye bir uygulama yer alıyor mu?

Hayır işte onu diyorum . İngilizce yaptım muhabbet ettik kapattım turkçeye donunce cortana gitti menüden. Arama tuşuna uzun bastım çıktı yine ama sadece mesaj atabiliyorum yada aratabiliyorum . Gerisini hep google dan arıyor . Yani mesajı türkçeyken attım anlatabiliyor muyum ? Ama ingilizce mesaj atabiliyorum türkçe ne dediysem anlamadı .

zbahadir

Üye
Batarya kullanımı kesinlikle iyileştirilmiş. Eskiden sabah 5-6'da yatıp öğlende kalktığımda %100 olan batarya %90'lara düşüyordu şimdi baktım %99 görünüyor bu çok iyi. Fakat iyi olmayan bir durum var belki sadece bendedir bilmiyorum. Bazı uygulamaları çalıştırıp kapattığımda arka planda batarya yemeye devam ediyor. Arka plandan çalışmasın diyebileceğimiz bazı uygulamalar gibi ayarı yok. Telefonu kapatıp açtığımda ve o uygulamalara dokunmadığım zaman batarya kullanımı normale dönüyor. WP 8.1 ile birlikte uyumlu uygulamaların çıkması veya mevcut uygulamaların güncellenmesi gerekiyor.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Bu swype ı berden aktif etcez ?

dakamon

dakamon

Üye
Cortanayı dün gece kısa süreliğine test ettim genelde çok fazla konuşmuyor reklamlarında yada tanıtımında olduğu gibi. Genelde direk senin izin aramayı yapıyor ve gösterimelrde bulunuyor.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Yukarıda güzel bi soru sorulmuş bu güncellemeden sonra cihaz garantiden çıkıyor mu?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Batarya kullanımı kesinlikle iyileştirilmiş. Eskiden sabah 5-6'da yatıp öğlende kalktığımda %100 olan batarya %90'lara düşüyordu şimdi baktım %99 görünüyor bu çok iyi. Fakat iyi olmayan bir durum var belki sadece bendedir bilmiyorum. Bazı uygulamaları çalıştırıp kapattığımda arka planda batarya yemeye devam ediyor. Arka plandan çalışmasın diyebileceğimiz bazı uygulamalar gibi ayarı yok. Telefonu kapatıp açtığımda ve o uygulamalara dokunmadığım zaman batarya kullanımı normale dönüyor. WP 8.1 ile birlikte uyumlu uygulamaların çıkması veya mevcut uygulamaların güncellenmesi gerekiyor.
Dostum pil tasarrufuna oradan da ekranı sağa çekip uygulamaların olduğu kısımdan bazı uygulamaların arka planda çalışmasını kapatabilirsin. Zaten arka planda çalışmasını kapatabilecein uygulamaların adlarının hemen altında izin verildi yada izin verilmedi yazar. Bi kurcala orayı anlarsın mevzuyu.

KenanK

KenanK

Üye
Yukarıda güzel bi soru sorulmuş bu güncellemeden sonra cihaz garantiden çıkıyor mu?

sanmıyorum çıksın garantiden. sonuç yasal dışı bir durum yok ortada.

dakamon

dakamon

Üye
Eğer batarya performansında MS iyileştirmeye gittiyse Cyan güncellemesiyle birlikte nokia da cihaz bazında optimizasyonlarla batarya sürelerini ciddi ölçüde arttırabilir. Yani bu en çok 620 520 820 sahiplerinin yüzünü güldürür umarım 8.1 batarya bazında da yüzümüzü güldürür. Yoksa hep buruk bir sevinç olarak kalacak bu güncellemeler biz 820 620 520 sahipleri.
sanmıyorum çıksın garantiden. sonuç yasal dışı bir durum yok ortada.
Hayır çıkmıyor

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve emz
emz

emz

Üye
Beyler bende de mağaza geleli çok oluyor ancak çözemediğim bir sorun var. Uygulamalarım 170 tane görünüyor ama bende 80 taneyi geçmez. Bir de mağaza güncellemelerini kontrol edemiyorum. Ayrıca lumia system updater da hats veriyor.

Telgrafla gonderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Bundan bahsediyorum işte :) @bulutsuzgece

beats

beats

Üye
Hayır işte onu diyorum . İngilizce yaptım muhabbet ettik kapattım turkçeye donunce cortana gitti menüden. Arama tuşuna uzun bastım çıktı yine ama sadece mesaj atabiliyorum yada aratabiliyorum . Gerisini hep google dan arıyor . Yani mesajı türkçeyken attım anlatabiliyor muyum ? Ama ingilizce mesaj atabiliyorum türkçe ne dediysem anlamadı .

Ayarlar/Konuşma/English US seçilidir eğer Cortanayı kullanıp kapattıysan. Konuşma dili seçildikten sonra kapatılamıyor yani eski konuşma asistanı ile göndermiş oluyorsun. O en başından beri vardı. :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben dün AC-60 ile 1 saatte %100 şarj elde ettim. Eskiden yapamıyordum en az 1:40 sürüyordu. Sanırım çekirdek yazılımda da değişiklikler olmuş

zbahadir

Üye
En beğendiğim özellik bu Swype klavye özelliği.
Yazarken yanlış yazdığınızı düşünmeyin siz yazın o düzeltme de yapıyor.
Müthiş kolaymış kullanması.

KenanK

KenanK

Üye
bu arada unlock olayı aynen devam etmekte. 10 uygulama kuruluyor hala daha.

emz

emz

Üye
Şimdi 10 tane buldu mağaza. İndiriyorum. Ben sesi güncellememiştim format atınca. Saçma işlete kalkışıyordu ya ses kısmama gibi. umarım düzelmiştir. Bu arada games diye bir güncelleme geldi bir bakar mısınız?

Telgrafla gonderildi.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Skype ne durumda deneyen kullanan var mı arama yapılırken görüntülü konuşma fln eklenecekti.

Üst Alt