Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
Bende sadece Xbox'ta kasılma var.
Sanırım o da herkeste mevcut.
Xbox'ı tamamen internete dayalı yapmışlar, girince bütün bölümler loading olana kadar bekletiyor.
Acil iyileştirme lazım oraya.
Evet ya içine etmişler resmen. Xbox müzik de aynı şekilde önceden arkaya şarkıcının resmini koyabiliyorduk ve canlı karoyla kilit ekranında da gözüküyordu o resim müzik çalarken şimdi o da gitmiş. Üstelik kilit ekranı ayarlarında hala çalarken sanatçının resmini göster seçeneği duruyor. Onun dışında şimdilik çok memnunum.

evensan

Üye
Mağaza çalışıyor arkadaşlar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yunusiyunus

Üye
ortalık sakinleştiğine göre bir büyükten bilgi alayım ya lm620 müzik menüsünde radyo var deneyen ve bilen var mı? bi baksınlar

luckysleven

luckysleven

Üye
Güzel bir güncelleme olmuş kendimce iki üç eksiği yazayım
-Bildirim çubuğunu kişiselleştirme kısıtlı en azından mobil veri aç/kapa olmalıydı ayrıca 5 kısayol yapabilsek güzel olurdu yada kaydırmalı olup 7-8 kısa yol konabilirdi
-Wifi yi kapa dediğimizde wifi ayarlarına yönlendiriyor ne anladım o zaman kısa yoldan
-Extra kolon güzel fakat bu seferde kareler çok ufalıyor kalın parmaklı biri için sıkıntı olur ama görsel olarak başarılı. Eski haline getirmek istediğimizde ekran birbirine giriyor
-Uygulama ekranının arka plan rengini de değiştirebilmemiz gerekirdi en azından siyah ve beyazın yanına mavi konabilirdi
-Zil sesini tamamen kapatmak için illa yandaki tuşları kullanmak zorundayız . Ses ayarlarından keşke zil sesini kapa seçeneği kaldırımasaymış

Bunların dışında harika bir güncelleme özellikle arka plan olayı çok keyifli ve telefon baya hızlandı . Yeni animasyon eklenmiş oda başarılı . Zaten wpyi seviyordum güncelleme almadan önce şimdi daha çok sevdim. Sesi sonuna kadar açtığımızda numara çevirirken çıkan ses seviyesini iyi ayarlamışlar artık cayır cayır bağırmıyor .

Birde sorum olacaktı. 8.1 den sonra lock screen uygulaması çalışmıyor . Alternatifi de yok sanırım mağazada, bir tavsiyesi olan var mı ? Ne güzel tuşu kullanmaktan kurtulmuştuk .

• Beğen
Tepkiler: zbahadir ve ErturkSahin
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Mağaza hala çalışmıyor sizde de çalışmıyor mu hala

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu an tespit edebildiğim 4 tane sorun var . Sorun bile sayılmaz pek . Gmail hesabımda güncel değil diyor senkronize ediyorum değişmiyor . Yedekleme de parola yedeklemiyor . LockScreen uygulaması çalışmıyor . Telefonumu bul'a girilmiyor ayarlarda . Onun dışında mükemmel . Bir de yazarken swype klavyeyi unutuyorum hep normal yazıyorum sonra aklıma geliyor

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Mağaza yeni çalışmaya başladı

sekajmer

sekajmer

Üye
:hmmmbende neden hiç mağaza bozulmuyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
:hmmmbende neden hiç mağaza bozulmuyor

Aynen . Bende de gece 5.30 gibi uyandım çalışıyordu hala da çalışıyor .

Bir de bişey söyliycem bir fotoğrafı açtığımızda altında örneğin eskiden sadece office lens ile aç diye bir yazı çıkıyordu şimdi ikon gösteriyor çok hoş olmuş :) yazı yazarken düzeltme çubuğu da işimi çok kolaylaştırıyor . Facebook Messenger a girerken kasılıyordu şimdi çok rahat giriyor .

Son düzenleme:
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben sabah saatlerinde girebiliyordum ama şimdi PC'den de giremiyorum :)

skynet

Üye
Mağaza hala bende pert

dakamon

dakamon

Üye
Mağaza düzeldi sonunda

Tost Makinası ile gönderildi.

efeler12

efeler12

Üye
mağazada sıkıntı yok here maps ya da Facebook açınca mağazaya yönlendirecek oradan üç noktaya basıp giriş diyin düzelecek 4. Kez söylüyorum

yasirtaha

yasirtaha

Üye
wifi yi kapatırken ayarlara gidiyor ama açarken direkt açıyor
Bende durum böyle sizde de aynımı

skynet

Üye
O değilde bu karta attığımız xap leri mağazada bulamadım bilen var mı ?

sekajmer

sekajmer

Üye
Aynen . Bende de gece 5.30 gibi uyandım çalışıyordu hala da çalışıyor .

Bir de bişey söyliycem bir fotoğrafı açtığımızda altında örneğin eskiden sadece office lens ile aç diye bir yazı çıkıyordu şimdi ikon gösteriyor çok hoş olmuş :) yazı yazarken düzeltme çubuğu da işimi çok kolaylaştırıyor . Facebook Messenger a girerken kasılıyordu şimdi çok rahat giriyor .

evet evet kesinlikle:) bende çok beğendim. Sadece yeni güncellediğimde kasıyordu. Şimdi süper;)

• Beğen
Tepkiler: TurboCall ve ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
windowsphone.com'a erişim kesildi yine . Az önce giriliyordu . Ama telefondaki mağazada sorun yok .

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Gece nokia sunucuları çökmüştü mağaza çok iyi açılıyor arkadaşlar, dil ülke bölge ayarlarınızı Türkiye yapın inicektir.

Üst Alt