Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Benim yeni geldi :)

sekajmer

sekajmer

Üye
5 cihaz şarja takılı hepsi 8.1.
hepsi mağazadan indirme yapıyor. Oyun ve program. Son 1 cihaz kaldı 8.1 indiren.
Sanırım mağazayı ben bozdum :D

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus
csll

csll

Üye
Zor da olsa bitti benim bütün mağaza işi bitmeyenlere Allah sabır versin böyle devam ederse eğer mağazanın durumu :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir

tugay563

Üye
Ana ekrandan yana çektiğimizde uygulama sayfası geliyor ya onu siyah yada beyazdan başka birşey yapabirmiyim

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Herşey tamam birtek ALLAH İZİN VERİRSE SD kart almak kaldı 8 lik 2 gb yer var ama istediğim yüksek oyunlar kaldı maalesef birazı bu arada kolonları duzeltemedim napsam diye düşünüyorum.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Ana Ve Sabit Konuda Hepsi Söylendi Maalesef Sadece Renk Atama Var Kutucuklara Ki Çok Güzel Düruyor

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Sizce clas 4 alıp 32 gb hafıza kartı mı alıyım yoksa class 10 16 gb mı ?

zbahadir

Üye
Arka plan uygulamaları pil tasarrufu bölümünde değil miydi? Uygulamaları görüyorum ama kapatamıyorum yani kapatacak bir seçenek yok. Nasıl yapıyorduk bu ayarı?.

Buldum, en altta kalıyormuş seçenekler.

Bir uygulama var çok hızlı bitiriyor bataryayı. Arka planda çalışıyor görünüyor ama onu kapatacak bir seçeneği yok.

Galiba bu uygulamaların 8.1 için yenileri çıkana kadar fazla kullanmamak gerekiyor.

Son düzenleme:
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arka plan uygulamaları pil tasarrufu bölümünde değil miydi? Uygulamaları görüyorum ama kapatamıyorum yani kapatacak bir seçenek yok. Nasıl yapıyorduk bu ayarı?.

Buldum, en altta kalıyormuş seçenekler.

Bir uygulama var çok hızlı bitiriyor bataryayı. Arka planda çalışıyor görünüyor ama onu kapatacak bir seçeneği yok.

Galiba bu uygulamaların 8.1 için yenileri çıkana kadar fazla kullanmamak gerekiyor.
Bugün Bende EN Fazla Mağaza Yedi.

zbahadir

Üye
Batarya doluyken bir saat boyunca %100 dolaylarında bekliyor sonra hızlı bir şekilde bitiyor. Öncesinde tam dolum 13 saat ömür diyordu şimdi bu süre 8 saat gibi görünüyor ama emin değilim. Test etmeye devam ediyorum.
Galiba arka plan görüntüleri de çok batarya yiyordur.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda çok detaylı ve büyük içerikli bir güncelleme olan windows phone 8.1 haliyle batarya düzeninide 1 hafta 4 gün kadar bozar sabretcez .:D. .:D.

thoak

thoak

Üye
Arkadaşlar sizin cortanada arama yap yada mesaj at dediğinizde ismi söyledikten sonra saçmalıyormu? yoksa sadece bendemi öyle? :D

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Amerikadan bir Proxy kullanın şimdilik beyler girin sorınsuz öyle yapıyorum deminden beri66.35.162.179 3128 Amerika Proxy

Arkadaşım Allah senden razı olsun ne diyeyim . Saat şu an sabahın 6'sı dün öğlen 2'den beri indirme hatası veriyordu güncelleme yapamıyordum . Senin verdiğin proxy ile sorunsuz indirdim . Şu an kuruyor 8.1'i . Çok teşekkür ederim .

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
habbuj

habbuj

Üye
mağazadan hangi uygulamaları güncellediniz ?

fraps34

Üye
Batarya biraz daha yavaş şarj oluyor gibi geldi bana.
Dolayısıyla sanki şarj tüketimi de biraz fazla gibi.
Gerçi Ali Kemal'in de belirttiği gibi bu tür büyük sistem güncellemelerinden sonra şarj düzeninin oturması bir hafta kadar sürebiliyor.
Evet bende farkettim daha geç şarj olup daha hızlı şarj bitiyor.Umarım yakında düzeltme güncellemesi yayımlarlar.
Birde bazı kısımlarda ciddi takılmalar oluyor , oyunlar ve müzikler kısmında...

Birde arkadaşlar , sistemi 8.1 e güncelledikten sonra babrika ayarına dönüş tavsiye ediyorum , eski sistem dosyalarının silinmesi ile telefon dahada hızlanıyor. Bazı kısımlarda ki takılmalar gidiyor. Ama oyunlar ve müzikler kısmı hala takılıyor ona güncelleme lazım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet bende farkettim daha geç şarj olup daha hızlı şarj bitiyor.Umarım yakında düzeltme güncellemesi yayımlarlar.
Birde bazı kısımlarda ciddi takılmalar oluyor , oyunlar ve müzikler kısmında...

Bende sadece Xbox'ta kasılma var.
Sanırım o da herkeste mevcut.
Xbox'ı tamamen internete dayalı yapmışlar, girince bütün bölümler loading olana kadar bekletiyor.
Acil iyileştirme lazım oraya.

cati01

cati01

Üye
Arkadaşlar twitter ve Facebook tan bildirim alamıyorum. Ne yapmam gerekiyo

Üst Alt