Bugün Bende EN Fazla Mağaza Yedi.Arka plan uygulamaları pil tasarrufu bölümünde değil miydi? Uygulamaları görüyorum ama kapatamıyorum yani kapatacak bir seçenek yok. Nasıl yapıyorduk bu ayarı?.
Buldum, en altta kalıyormuş seçenekler.
Bir uygulama var çok hızlı bitiriyor bataryayı. Arka planda çalışıyor görünüyor ama onu kapatacak bir seçeneği yok.
Galiba bu uygulamaların 8.1 için yenileri çıkana kadar fazla kullanmamak gerekiyor.
Amerikadan bir Proxy kullanın şimdilik beyler girin sorınsuz öyle yapıyorum deminden beri66.35.162.179 3128 Amerika Proxy
Evet bende farkettim daha geç şarj olup daha hızlı şarj bitiyor.Umarım yakında düzeltme güncellemesi yayımlarlar.Batarya biraz daha yavaş şarj oluyor gibi geldi bana.
Dolayısıyla sanki şarj tüketimi de biraz fazla gibi.
Gerçi Ali Kemal'in de belirttiği gibi bu tür büyük sistem güncellemelerinden sonra şarj düzeninin oturması bir hafta kadar sürebiliyor.
Class4 sıkıntı çıkarır class 10 alSizce clas 4 alıp 32 gb hafıza kartı mı alıyım yoksa class 10 16 gb mı ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ana ekrandan yana çektiğimizde uygulama sayfası geliyor ya onu siyah yada beyazdan başka birşey yapabirmiyim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Evet bende farkettim daha geç şarj olup daha hızlı şarj bitiyor.Umarım yakında düzeltme güncellemesi yayımlarlar.
Birde bazı kısımlarda ciddi takılmalar oluyor , oyunlar ve müzikler kısmında...