Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Preview for developers uygulamasını telefonunuza indirdiyseniz.
Uygulamalara girip onu çalıştırın.
Ardından sorulan sorulara onay vererek ekranları ilerleyerek tamamlayın.
Tamamladıktan sonra telefonun ayarlar menüsüne gidip orada telefon güncellemelerinden denetleme yapın.
Hocam bide kendini appstudio ya kayıt ettirmesi lazım ya bunu es geçiyor olabilir arkadaş.

dakamon

dakamon

Üye
ekran+dokunma var ordada öyle bi seçenek yok
Hımm sen ne zamandır telefonun uygulamalarını güncellemiyorsun? O ayarlar uzun zaman önce güncellenip ayrıldılar. Bence sys app pusher uygulaması indirip bütün güncellemelerini denetleyip kur ama mağaza bi kendine gelsin anca o zaman :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
en çok istediğim şeylerden biri klavye boyutu ayarlama gelmemiş harf çerçeveleri yukarı aşağı çok uzun ya biraz daha kısaltsalar tam olurdu

mikado45

Üye
Hımm sen ne zamandır telefonun uygulamalarını güncellemiyorsun? O ayarlar uzun zaman önce güncellenip ayrıldılar. Bence sys app pusher uygulaması indirip bütün güncellemelerini denetleyip kur ama mağaza bi kendine gelsin anca o zaman :)
az önce 8.1 yükledim zaten

skynet

Üye
Ya arkadaş fıttıracam ya telefonu sıfırladım şimdide hiç bir halt yükleyemiyorum offffff :duvar2:

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Mağaza daha düzelmedimi ya of of güncellemeyi yeni bitirdim uygulamalarıda kurup yatarım diyodum :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet bundan da kaynaklanıyor olabilir.
Giremeyenler bir denesin, muhtemelen sorun çözülecektir.
Mağaza sorunu Microsoft'un çalışmasından kaynaklanıyormuş. Şu andan itibaren tekrar açılmış sorun kalmamış olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
meg1ddo

meg1ddo

Üye
ie de sekme sırası en son kullandığın sekme ilk sıraya geliyor, biraz kafa karıştırıyor ama alışılır galiba.

dakamon

dakamon

Üye
Mağaza sorunu Microsoft'un çalışmasından kaynaklanıyormuş. Şu andan itibaren tekrar açılmış sorun kalmamış olmalı.
Mağaza çalışmıyor bende abi. Türkiye de hala kapalı herhalde.Mağaza girişinde hiç bir şey görünmüyor bu bilgiyi almada sorun yaşıyoruz yazıyor

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Artık açılışta uyguların okunmasını bekliyoruz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Takvim uygulamasına girip çıktığımda arkada açık kalıyor

Geri tuşu artık uygulamaları kapatmıyor askıya alıyor. Kapatmak için geri tuşuna badılı tutup X işaretinddn ya da aşağıya sürükleyerek kapatıcaksın.

• Beğen
Tepkiler: erdal8142

Üst Alt