Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Diğeri sistemin içinde. Messenger dediğin ek program. Diğeri kadar stabil olamaz. Diğer kadar az şarj götüremez. Ben sırf mesajlaşmak için İE ye gitmek istemiyorum. Ek programda indirmek istemiyorum. Bunu kaldırmasalardı. İnşallah en kısa zamanda düzeltirler.
daha stabil.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Daha önce gdr3ü yaparken bu şekilde yaptım kardeşim olmuştu ama şimdi aynı hesap ile olmadı
yanlış bilgilendirmek gibi olmasın ama benim bildiğim kadarıyla kalıcılık ile ilgili Bi konu var sırf gdr3 için yaptıysan bloke edilmiş olabilir fakat yanılma ihtimalim oldukça yüksek hesabının doğru olduğunu kontrol et en son ihtimal yeni bir Microsoft hesabıyla denemeni tavsiye ederim:)

• Beğen
Tepkiler: komando04
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sanırım mağazadan indirme hala yapılamıyor? Popüler ücretli bolümü hariç çoğu yer gorunuyor. Arama yapma ve indirme yapılamıyor

tgoksen1

Üye
Arkadaşlar lock screen çalışmıyor ne olacak onun yerine başka uygulama varmı

pissed26

pissed26

Üye
bugünden başka yükleyemiyormuyuz developers uygulaması inmiyor marketten :/

ErenMSC

Üye
Ekranı kilitlerken 1,2 saniye sonra ses geliyor sizde öyle mi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: emz ve sefaturut
jdmsaint

jdmsaint

Üye
Bu yeni facebook uygulaması link varmı ?

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Vk videolarda vuyuk ekran yok

alical33

alical33

Üye
O değil de yenilikleri gördükçe heyecan basıyor acele tarafından temiz bi 1520 bulmam lazım forum da rekor kırdı bu gün :)

sercan78

sercan78

Üye
Acil yardım lütfen telim l925 önce kısa bi güncelleme yaptı tel yeniden başladı fakat gerçek güncellemeye wifi bağlantısı istiyor, wifi yl mobil şebeke üzerinden nsl yapacam

q0nzalez

q0nzalez

Üye
Oyunların xbox oyun klasorunun dışına çkması kotu olmş çok kalabalık duruyo yandaki liste menu

Üst Alt