Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Millet güncellemede çok detaylı şeyler değişmiştir şaşırmayın. Bu arada @bulutsuzgece ve @TurboCall eve biri geldi hemen ondan hotspot açtım indiriyorum :D Özgür abi bu mağaza işinde düzelme yoksa arkada yazmışlar internetten indirtin. Uzaktan kur dediğinizde iniyormuş. Yapamayanlar denesin ;)

Telgrafla gonderildi.

emz

emz

Üye
Ben hala yazarken indiriyorum :D %65

Telgrafla gonderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
whatsapp ın sesini nerden değiştiriyorduk ???????????

mikado45

Üye
ayarlardan telefonumu bul a gir açık yap daha sonra pcden mağazaya gir preview for developers uygulamasını telefona göndert 10 sn falan sonra uygulamaların arasında görürsün :) bende sıfırladım teli o şekilde yükledim şuan %87 :D
bir sorun oluştu diyor linkte :(

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
nası bir hata alıyosun ?
Daha sonra tekrar deneyin
Bir sorun oluştuğundan, şu anda istediğiniz sayfaya ulaşamıyoruz. Birazdan tekrar deneyin.

eeaa20f9-c0e5-4c73-8065-cd737a4f108b

emz

emz

Üye
bir sorun oluştu diyor linkte :(

Tamamen çökmüştür. Ama el insaf herkese söylüyorum. Dünya çapında kaç kişi birden dalıyor güncellemeye. Sizce ne olması bekleniyordu? Anlayışla karşılayın ve sabredin. En geç yarın sabah toparlar ;)

Telgrafla gonderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu server çökmesiyle ilgili bir açıklama var mı ?

mikado45

Üye
Tamamen çökmüştür. Ama el insaf herkese söylüyorum. Dünya çapında kaç kişi birden dalıyor güncellemeye. Sizce ne olması bekleniyordu? Anlayışla karşılayın ve sabredin. En geç yarın sabah toparlar ;)

Telgrafla gonderildi.
black bile güncellenmiyor

skynet

Üye
Bu ekran yansıtma mirekest mi oluyor ?

emz

emz

Üye
Yükleme için hazırlanılıyor :D %46 Bitsin 30 dk sonra kurar gene telden akarım foruma :D

Telgrafla gonderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
??????

Heimdalll

Heimdalll

Üye
?

bsavr

bsavr

Üye
Güncelleme kontrol edilemiyor diyor sonra denesem olurmu ?

emz

emz

Üye
black bile güncellenmiyor

Nokia.com.tr ye gir. Orada desteğe tıkla. Ardından software recovery tools yaz indir. Ayrıca bu programdan format atabilirsin. Bir de sana yeni rom yükler yani sıfırdan sistem kurar. Bu sayede artık format atsa da Black yüklü olur telinde ;)

Telgrafla gonderildi.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Yha navigasyon tuşları nerde

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt