+1herşeyi ingilizce yaptım ama olmadı bende sallamadımHerhalde cortanayı merak etmeyen tek kişi benim![]()
arkadaşlar herşeyi İngilizce olarak yaptım ama kortena yok halen yardım edin

Allah aşkına biri cortena için bana yardım etsin
Yalnız değilsinHerhalde cortanayı merak etmeyen tek kişi benim![]()

arkadaşlar herşeyi İngilizce olarak yaptım ama kortena yok halen yardım edin
Herhalde cortanayı merak etmeyen tek kişi benim![]()

ben bütün ayarları denedim,olmuyor.Bende daha ayarlara da gitmedi. Wifi ayarlarında bir yapılandırma gerekiyor galiba.
telefonun sağ alt köşesinde ki arama tuşuna bas veya basılı tutAllah aşkına biri cortena için bana yardım etsin
whatsapp olsun facebook twitter olsun yok seslerini de değiştiremiyorum sadece o dediğim 4ü var. telefonu sıfırlasam düzelir mi acaba ?Geliyor bütün bildirimler orada görünmese bile
Fizan'dan gönderildi.
Bazende renkler geriden geliyor demimenü vs.den ana ekrana dönünce bazen uygulamaların logoları gözükmüyor kutucuklar var
O bende de olmuştu ama sıfırladıktan sonra normale döndü 
ayarlardan telefonumu bul a gir açık yap daha sonra pcden mağazaya gir preview for developers uygulamasını telefona göndert 10 sn falan sonra uygulamaların arasında görürsünbeyler gaza gelip indirdim 497 mb boş alan lazım dedi telefonu sıfırladım bu seferde mağazaya bağlanmadığı için ne black güncelleyebiliyorum ne de previewi yükleyebiliyorumen geç ne zaman açılır ki bu mağaza ?
bende sıfırladım teli o şekilde yükledim şuan %87