Beyler benim 925e hala gelen bir şey yok neden acaba Developer üyeliği yapmadım diye mi
Muhtemelen Gelicektir.Ozgür abi bir şey sorcam tam surume kadar hata duzeltmesi tarzında güncellemeler gelirmi acaba? İos ta olduğu gibi tam durum çıkana kadar irili ufaklı güncellemeler gorebilecekmiyiz?
Tost Makinası ile gönderildi.
. .
.Şu anda konuyu okuyanlar: 131 (Üye: 84, Misafir: 42)
tarayıcı dili ?arkadaşlar dil ingilizce bölgede İngilizce ama cortena yok halen
adamsın hacı ben de bunu arıyordumtelefonunu sıfırlayıp mağazadan preview for developers ı indiremeyenler. telefonunuzda ayarlardan telefonumu bul seçeneğini işaretleyin sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan uygulamaları direk telefonunuza göndertin. preview for developers ı burdan indirdim şimdi. telefonu sıfırladığım için indirememiştim sonunda indi hemen güncellicem wp8.1 e![]()
O değilde ekranı kapatma uygulaması artık çalışmıyor ya![]()
eyvallah yardımcı olduysam ne mutlu banaadamsın hacı ben de bunu arıyordum

Güncelleniyordur Biraz Bekle.ARKADAŞLAR MÜZİKÇALARA GİREMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Yok hocam mağazada ekranı kapatma uygulaması vardı da onu diyorum artık hata veriyor sanırım 8.1'e uyumsuzÇift tıklayarak kapatmadan mı bahsediyorsunuz?
Mağazadaki yangın sönünce Nokia sistem uygulamalarını bir güncelleyelim.
O zaman da gelmezse bir ara düzeltme güncellemesi, Final sürüm veya Lumia Cyan'ı beklememiz gerekecek.