Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
dokunmatik de takılmalar oluyor... kelime düzeltme olayı önceden çok daha iyi sesli harf yazmasan bile tamamlıyordu yapamadı.
wifiye tıklayınca ayarlara götürmesi saçma... windowsun uygulamaların arka plan destek vermemesi çok daha saçma... bunun dışında güncelleme beni tatmin etti... güzel bence. onun dışında parmağını kaldırmadan msj yazma olayını bulamadım?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
previev for developers indirdim ama olmadı beceremedim ne yapmam gerekiyol lütfen yardımm

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Appstudio hesabını aldıysa Preview For Developers uygulamasını yükledikten sonra aktifleştirmek ve güncelleme kontrolü yap yap.tabi şu anda herjikes yığıldı oraya da hesap almada sorun olabilir v
App studiohesabı alamaıyorum siteden herşeyi giriyorum ooppps diye hata veriyor ana sayfaya dön diyor alikemal abi bari senyardım et :(

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sonuç olarak cortana için telefon dili de mi şart? @papakudioflu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Appstudio hesabını aldıysa Preview For Developers uygulamasını yükledikten sonra aktifleştirmek ve güncelleme kontrolü yap yap.tabi şu anda herjikes yığıldı oraya da hesap almada sorun olabilir v
nereden alıcam bu hesabı abi

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dokunmatik de takılmalar oluyor... wifiye tıklayınca ayarlara götürmesi saçma... windowsun uygulamaların arka plan destek vermemesi çok daha saçma... bunun dışında güncelleme beni tatmin etti... güzel bence. onun dışında swype kamerayı bulamadım?

Arkadaşlar onlarla ilgili önümüzdeki günlerde düzeltme güncellemeleri gelecektir muhtemelen.
Şimdilik gelenlerin keyfini çıkarın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bildirim merkezi ne oldu,kimse bahsetmiyor.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bazı olayları çözmemiz biraz zaman alacak gibi

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar bildirim çubuğundan wi-fi'ye dokununca ayalardaki wi-fi mi açılıyor ????

Serhan

Serhan

Üye
App stuido hesabı alamıyorum site çöktü galiba :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
beceremezsem nokia shopa mı götürecem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Appstudio hesabı için acele etmeyin. Keşke hazır,konularını açmıştır hazırlıklarımızı yapsaydınız. Şu anda yoğunluktan dolayı sorun oluşuyor olabilir.

• Beğen

skynet

Üye
Wifi olayı hiç iyi olmamış diğerleri gibi direk aç kapa yapmıyor :(

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
920 sinnde takılmasına aksın geçişlerdeki hızı farkeden varmı bide dil ayarlarını yaptım cortana gelmedı phone update dende bişi ındırıor 5 dkrı 0 da

Üst Alt