Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Ayarlar/Konuşma/English US seçilidir eğer Cortanayı kullanıp kapattıysan. Konuşma dili seçildikten sonra kapatılamıyor yani eski konuşma asistanı ile göndermiş oluyorsun. O en başından beri vardı.
Uygulamalar kısmı telefonunda olanlar değil. Şimdiye kadar ki indirdiklerin.Beyler bende de mağaza geleli çok oluyor ancak çözemediğim bir sorun var. Uygulamalarım 170 tane görünüyor ama bende 80 taneyi geçmez. Bir de mağaza güncellemelerini kontrol edemiyorum. Ayrıca lumia system updater da hats veriyor.
Telgrafla gonderildi.
Skype ne durumda deneyen kullanan var mı arama yapılırken görüntülü konuşma fln eklenecekti.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
garantide sıkıntı olmaz, microsoftun kendi verdiği resmi bir güncellemedir, androidteki gibi asıl firma harici bir rom değilki yasadışı bir işlem olsun, ayrıca garantiye götür menüyü aç ver eline ordaki görevlinin bunun 8.1 olduğunu anlamasını bile beklemiyorum onların çoğu bizim bildiklerimizden bihaber sadece eğitimlerde onlara gösterilen bilgilere haizdirler ben bi ara çalıştım genpa telpa teleservice yetkili bayiinde eğitimlere gidiyorduk ordan biliyorum, zamanında önceden belleyi yükleyip nokia clubtaki çalışana gösterdim bu ne dediEyvallah arkadaşlarbenim derdim cihazın garantisiyle alakalı aslında.8.1 i yükledim diyelim.akabinde cihazı servise vermem gerekti peki o zaman ne olur?servis garantide sıkıntı yaratır mı?
bu arada unlock olayı aynen devam etmekte. 10 uygulama kuruluyor hala daha.
Aynen onu ziyan olmasın diye Cortana ile birleştirmişler arayüz yenilendiği için öyle görünüyor.Yani ekran cortana ekranı ama eskisiyle mi yolluyoryanlış anlamadıysam böyle ss koydum bu arada
Aynen onu ziyan olmasın diye Cortana ile birleştirmişler arayüz yenilendiği için öyle görünüyor.
arka planda çalışan uygulamaları kapattın mı. Ben ilk 8.1 kurduğumda hemen hemen tüm programlar arka planda aktiftiL920 kullanıyorum şarj artmadı aksine duştu . Fabrika ayarına getirtip tüm özellikleri kapattım. Eskisine göre daha hızlı duşuyor
Bu unlock olayının konusu vardı da biri artık onu güncelleyebilir mi? Yeni temiz bir konu açsanız. Sıfırdan şöyle basit resimli tekrar hazırlasanız. Yeniden bir 8.1 için yapalım@papakudioflu @bulutsuzgece @TurboCall @Mia Alfonso
Telgrafla gonderildi.
evet o benimde dikkatimi çekti ama ilgilenemedimGuncellemeyle flash playermi geldi artık videolar izlenebiliyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?