Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ben bu mağazanın :sinir

• Beğen
Tepkiler: Serhan

cati01

cati01

Üye
Güncellemeleri kontrol edemiyoruz diyo napıcam

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Millet İndirdi Bizde Hesap Yok bekliyoz :[

meg1ddo

meg1ddo

Üye
güncelleme boyutu yüksek değilmiydi ya, güncellemeyi denetledim hemen 1 dk da indirdi, daha önce de indiğini sanmıyorum çünkü 0 dan başlattım ilerleme çubuğunu neyse şimdi çarklar dönüyor yükleme yapıyor :) sırf rahat ve hızlı bitsin diye bir kaç gereksiz uygulama kaldırdım foto müzik vs hepsini pc ye taşıdım olabilidiğince boşalttım telefonu.

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar resimdeki dört uygulama dışında bildirim+eylemlerde diğer uygulamalar gözükmüyor. whatsapp olsun facebook twitter olsun yok. bildirimleri de bildirim merkezine gelmiyor bu sadece bende bu şekilde galiba ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı ?

Faceyi güncelle gelir.bendede watşap yok

Çırak ile gönderildi

Serhan

Serhan

Üye
Mağaza açıldı bende ama yavaş yukleniyor

zbahadir

Üye
Telefonu sıfırlamak mı gerekiyormuş güncellemeden önce? Sıfırlayanlar şimdi gerekli uygulamaları yükleyemiyor mağaza erişimi yüzünden. Ben doğrudan güncelledim sorun da çıkmadı. En azından şimdilik. :)

Serhan

Serhan

Üye
Aha gene çöktü

• Beğen
Tepkiler: PureFood
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Param Yok Şuan :D Ayrıca Xp Kullanıyorum :(
La bunun parayla ne alakası var anlamadım :D
güncelleme boyutu yüksek değilmiydi ya, güncellemeyi denetledim hemen 1 dk da indirdi, daha önce de indiğini sanmıyorum çünkü 0 dan başlattım ilerleme çubuğunu neyse şimdi çarklar dönüyor yükleme yapıyor :) sırf rahat ve hızlı bitsin diye bir kaç gereksiz uygulama kaldırdım foto müzik vs hepsini pc ye taşıdım olabilidiğince boşalttım telefonu.
O Hazırlık 8.1 İçin Ondan Sonra 379 Mb Boyutunda Bir Güncelleme Daha İnicek Kardeşim.

skynet

Üye
Yav bu mağaza anlaşılan bugün kendine gelemeyecek

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
La bunun parayla ne alakası var anlamadım :D
O Hazırlık 8.1 İçin Ondan Sonra 379 Mb Boyutunda Bir Güncelleme Daha İnicek Kardeşim.

Anlayamadım Şuan Normal mi paylaşıldı ? Her Telefon İndirebiliyor mu ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
güncellemedeki son aşama 'verileriniz taşınıyor' kısmı tahmini kaç dk sürüyor arkadaşlar?

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Güncelleme sonrası İe'de ne gibi değişikler oldu?

Üst Alt