Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

arkadaşlar benim tel çarkların olduğu yerde takıldı kaldı 20 dk oldu beyaz çizgi hala aynı yerde çizginin durumu 2 milim felan bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz neden böyle yada uzunmu sürüyor ?

trecool

Üye
arkadaşlar benim tel çarkların olduğu yerde takıldı kaldı 20 dk oldu beyaz çizgi hala aynı yerde çizginin durumu 2 milim felan bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz neden böyle yada uzunmu sürüyor ?
bende de uzun sürdü bekle biraz daha

skynet

Üye
Mağaza tamamen çökmüş

arkadaşlar herşeyi İngilizce olarak yaptım ama kortena yok halen yardım edin

Evet uzun sürüyor.
Sabırla beklemeniz gerekiyor.
Eğer şarjı az ise şarja takın.

Konu Sahibi
Mantıklı Beyinler Bu Sorunu Yaratıcı Hale Getirebilir Diyo.

enessrsy

Üye
Cortana da annemi ara deyip annem yerine yanlışlıkla başkasını seçtim. Şimdi 'call mother' deyince başkasını arıyor ve düzeltemiyorum bir yolunu bulan, bilen var ise yazabilir mi lütfen

Fizan'dan gönderildi.

skynet

Üye
Herhalde cortanayı merak etmeyen tek kişi benim

Tepkiler: emz

enessrsy

Üye
ben de bildirim+eylemler içinde sadece hotmail mağaza mesajlaşma ve telefon var. diğer uygulamalar gözükmüyor doğal olarak bildirim merkezine de bildirimleri gelmiyor.

Geliyor bütün bildirimler orada görünmese bile

Fizan'dan gönderildi.

Konu Sahibi
Gençler Benim Bi Şirinyer Aras Kargoya Gidip Telefon Almam Lazım 1 Saate Kalmaz Geliceğim .
Dostum konu sana emanet @bulutsuzgece

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: emz