giray38
Üye
Soruma biri cevap verse ya çok merak ettim ? Şimdi yukleyim mi ben yoksa su sıkıntıların bıtmesını mı bekleyım ?Şimdi yukardan çekerek indirdiğimiz bildirim merkezinde wifiye falan tıkladıgınızda direk açmıyor mu ? ayarlara mı yonlendiriyor? En çok korktugum sey buydu
Soruma biri cevap verse ya çok merak ettim ? Şimdi yukleyim mi ben yoksa su sıkıntıların bıtmesını mı bekleyım ?
Şimdi yukardan çekerek indirdiğimiz bildirim merkezinde wifiye falan tıkladıgınızda direk açmıyor mu ? ayarlara mı yonlendiriyor? En çok korktugum sey buydu
Soruma biri cevap verse ya çok merak ettim ? Şimdi yukleyim mi ben yoksa su sıkıntıların bıtmesını mı bekleyım ?
Kapatıp açtım ama olmadı maalesef.Başta aynısı oldu bende de Cortana'yı kapattım tekrar açtım düzeldi. Muhabbet ediyoruz şimdi
Peki şimdi yukleyım mı ben yoksa şu mobıl veri sıkıntısının falan bitmesini mi bekleyim ?Direk açıp kapatıyor, sıkıntı yok.
Ama sadece wifi'de ayarlara gidiyor bazen
Onun gelmeyecegı soylenmıstıarkadaşlar mobil verinin kısayolu gelmedimi?
siri de gerekmiyor telefonu abd yapmayı ben kullanıyorum.
Microsofttan bak bakalım ne koduymuş sistemler hala çökük durumda.Arkadaşlar bana önerebileceğiniz birşey var mı . Hala indiremiyorum . 801882cb diye bir uyarı geliyor .
Microsofttan bak bakalım ne koduymuş sistemler hala çökük durumda.
Peki şimdi yukleyım mı ben yoksa şu mobıl veri sıkıntısının falan bitmesini mi bekleyim ?
Maalesef sistemler çökük ondan oluyor.Bağlantı sorununuz olabilir diyor internete girişte sorun yok sadece güncellemeyi indirmiyor . %78 de iptal oldu bi daha da başlamıyor indirmeye .
aynı hata bende de var konum amerika olarak ayarlıydı şimdi türkiye yapıp tekrar deniyorumArkadaşlar bana önerebileceğiniz birşey var mı . Hala indiremiyorum . 801882cb diye bir uyarı geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?