Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

giray38

Üye
Şimdi yukardan çekerek indirdiğimiz bildirim merkezinde wifiye falan tıkladıgınızda direk açmıyor mu ? ayarlara mı yonlendiriyor? En çok korktugum sey buydu
Soruma biri cevap verse ya çok merak ettim ? Şimdi yukleyim mi ben yoksa su sıkıntıların bıtmesını mı bekleyım ?

trecool

Üye
En cok istedigim seylerden biri de sarj tamamlaninca bir uyari gelmesi insallah vardir boyle bi yenilik

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)

Şimdi yukardan çekerek indirdiğimiz bildirim merkezinde wifiye falan tıkladıgınızda direk açmıyor mu ? ayarlara mı yonlendiriyor? En çok korktugum sey buydu

Valla bende direk açtı arkadaşım söylenenler gibi sıkıntılar bende olmadı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

enessrsy

Üye
Soruma biri cevap verse ya çok merak ettim ? Şimdi yukleyim mi ben yoksa su sıkıntıların bıtmesını mı bekleyım ?

Evet ayarlara yönlendiriyor bende, direkt açıp kapattığını söyleyenler de var bilemedim şimdi tam. 10 kez denedim her seferinde ayalarlara yönlendirdi.

Vandera

Üye
arkadaşlar mobil verinin kısayolu gelmedimi?

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bana önerebileceğiniz birşey var mı . Hala indiremiyorum . 801882cb diye bir uyarı geliyor .

alaca61

Üye
Appstudio nasıl. Alınacak

Beyler 1320 ye yükledim mükemmel bir şey aşık oldum telefonuma. Bakalım tam durumu geldin onuda yükleyelim.. .