nerden. İndircez Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep
bulutsuzgece Üye alaca61' Alıntı: nerden. İndircez Genişletmek için tıkla ... Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep
alaca61' Alıntı: nerden. İndircez Genişletmek için tıkla ... Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep
yuzarsefak Üye Ben bi sorun olur diye yapmıcam bu yüklemeyi fakat heyecanla takip ediyorum ilk ekran görüntüsü için sabırsızım
Ben bi sorun olur diye yapmıcam bu yüklemeyi fakat heyecanla takip ediyorum ilk ekran görüntüsü için sabırsızım
narnia16 Üye Şimdi sınava giriyorum çıkıp hemen yurda gidip güncellemeyi tapıyorum. Tam saatini buldular valla MaxiCep Windows Phone Beta uygulamasıyla gönderildi.
Şimdi sınava giriyorum çıkıp hemen yurda gidip güncellemeyi tapıyorum. Tam saatini buldular valla MaxiCep Windows Phone Beta uygulamasıyla gönderildi.
Esendağlı Üye saynesim' Alıntı: Aynı anda pc güncelleme geldi Genişletmek için tıkla ... pc win kaç senin
Dexter Morgan Üye TurboCall' Alıntı: Arkadaşlar güncelleme 379 mb bilginize. Genişletmek için tıkla ... birde diyorlardı 1 gb
TurboCall' Alıntı: Arkadaşlar güncelleme 379 mb bilginize. Genişletmek için tıkla ... birde diyorlardı 1 gb
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Benimki daha ilkinde çarklar dönüyor . Daha ana güncellemeye gelemedik