Vardı abi siteye girebiliyorum işte. Ama o olmuyor nedense.İnternet bağlantın olması gerekiyor.
Boşver otayı ya, yükle ya keyfini yaşarsın yada MS ye küfürü basarsın,bir şekilde rahatlarsın en azından@ardacumhur Abi ben OTA'cı tayfadanım bu sefer![]()

maalesefki evet.bu dediğini yaparsak telefon dili ing menü türkçe olmayacak biraz ing bilmeyenler için karışık
mecbur türkçe için çıkmasını bekleyeceğiz demek kiben telefon dilini İngilizce yapınca Cortana geliyor Türkçe yapınca gidiyor
Desene ben cortananın türkçe öğrenmesini bekliyeceğimben telefon dilini İngilizce yapınca Cortana geliyor Türkçe yapınca gidiyor

ilk yükledikten sonra arka planda baya işlem yapıyor o yüzden şimdilik normalKasmalar sizdede oluyormu yoksa sadecee bendemi oluyor![]()
ikincisi 300 400 küsür mp. ondan sonra başka güncelleme yok sanırımIkinci yuklemekac mb? Birde baska indirme olmicak dimi ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)

Adminler yazdı geride. Ilk anlarda olabilirmiş. Bekle biraz 10 dk ardından da yeniden başlar düzelir.Kasmalar sizdede oluyormu yoksa sadecee bendemi oluyor![]()
mecbur türkçe için çıkmasını bekleyeceğiz demek ki
Dilleri Türkçe ama Cortana açabilen var. anlamadımDesene ben cortananın türkçe öğrenmesini bekliyeceğim![]()