trecool Üye Bende de aynisini diyordu simdi indirmeye basladim internet hizim biraz kotu bayagi surucek anlasilan MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)
Bende de aynisini diyordu simdi indirmeye basladim internet hizim biraz kotu bayagi surucek anlasilan MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)
Esendağlı Üye blackcemre' Alıntı: dosya yöneticisi geldi mi nerede? Genişletmek için tıkla ... O bu güncelleme ile gelmeyecekti,dün öyle bir bilgi paylaşıldı
blackcemre' Alıntı: dosya yöneticisi geldi mi nerede? Genişletmek için tıkla ... O bu güncelleme ile gelmeyecekti,dün öyle bir bilgi paylaşıldı
TurboCall Üye Konu Sahibi Arkadaşlar net ve kısaca açıklıyorum cortanayı aktif etmek için yapmanız gerekn. bölge ve ülkeyi abd yapın telefon dilini ingilizce yapın.
Arkadaşlar net ve kısaca açıklıyorum cortanayı aktif etmek için yapmanız gerekn. bölge ve ülkeyi abd yapın telefon dilini ingilizce yapın.
Serhan Üye TurboCall' Alıntı: Arkadaşlar net ve kısaca açıklıyorum cortanayı aktif etmek için yapmanız gerekn. bölge ve ülkeyi abd yapın telefon dilini ingilizce yapın. Genişletmek için tıkla ... Saol Adaş..
TurboCall' Alıntı: Arkadaşlar net ve kısaca açıklıyorum cortanayı aktif etmek için yapmanız gerekn. bölge ve ülkeyi abd yapın telefon dilini ingilizce yapın. Genişletmek için tıkla ... Saol Adaş..
YkPkY Üye Harbi wifi olayı dalga geçer gibi olmuş.xbox a girin takılmaları görürsünüz.ouyunların hepsini de uygulamalara atmışlar.karman çorman oldu Çırak ile gönderildi
Harbi wifi olayı dalga geçer gibi olmuş.xbox a girin takılmaları görürsünüz.ouyunların hepsini de uygulamalara atmışlar.karman çorman oldu Çırak ile gönderildi
SLH.55 Üye Sistem çok hızlı arada zevkine bildirim merkezini indiriyom aşa en azında bu zevki yaşıyoruz şuan He bide durmadan arka plan resmi değiştiriyorum Sonuna kadar windows phone
Sistem çok hızlı arada zevkine bildirim merkezini indiriyom aşa en azında bu zevki yaşıyoruz şuan He bide durmadan arka plan resmi değiştiriyorum Sonuna kadar windows phone
enessrsy Üye Cortana'ya 10 tane soru sordum sadece birini sesli yanıtladı, diğerlerini bing arama gibi ekran getirdi önüme.
Cortana'ya 10 tane soru sordum sadece birini sesli yanıtladı, diğerlerini bing arama gibi ekran getirdi önüme.
trecool Üye Yukledikten sonra uygulamalar falan gidiyomu ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)
Yukledikten sonra uygulamalar falan gidiyomu ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)
Heimdalll Üye trecool' Alıntı: Yukledikten sonra uygulamalar falan gidiyomu ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525) Genişletmek için tıkla ... hayır
trecool' Alıntı: Yukledikten sonra uygulamalar falan gidiyomu ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525) Genişletmek için tıkla ... hayır
dilmenibrahim Üye TurboCall' Alıntı: Arkadaşlar net ve kısaca açıklıyorum cortanayı aktif etmek için yapmanız gerekn. bölge ve ülkeyi abd yapın telefon dilini ingilizce yapın. Genişletmek için tıkla ... bu dediğini yaparsak telefon dili ing menü türkçe olmayacak biraz ing bilmeyenler için karışık
TurboCall' Alıntı: Arkadaşlar net ve kısaca açıklıyorum cortanayı aktif etmek için yapmanız gerekn. bölge ve ülkeyi abd yapın telefon dilini ingilizce yapın. Genişletmek için tıkla ... bu dediğini yaparsak telefon dili ing menü türkçe olmayacak biraz ing bilmeyenler için karışık
Serhan Üye ardacumhur' Alıntı: konu sakinleşti mi bana mı öyle geldi Genişletmek için tıkla ... Herkes kurcalıyor ben daha inmesini bekliyorum
ardacumhur' Alıntı: konu sakinleşti mi bana mı öyle geldi Genişletmek için tıkla ... Herkes kurcalıyor ben daha inmesini bekliyorum
Esendağlı Üye dilmenibrahim' Alıntı: bu dediğini yaparsak telefon dili ing menü türkçe olmayacak biraz ing bilmeyenler için karışık Genişletmek için tıkla ... Alikemal'in açtığı konuda Bölge amerika tarayıcı dili ise ing.idi.telefon dili türkçe olarak kalacak değişmeyecek deniyordu. İpucu - Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video) - MaxiCep
dilmenibrahim' Alıntı: bu dediğini yaparsak telefon dili ing menü türkçe olmayacak biraz ing bilmeyenler için karışık Genişletmek için tıkla ... Alikemal'in açtığı konuda Bölge amerika tarayıcı dili ise ing.idi.telefon dili türkçe olarak kalacak değişmeyecek deniyordu. İpucu - Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video) - MaxiCep