sinan430
Üye
Sign in yapın açılan web sayfasına kullandığınız e posta ve şifre girip onaylayın. Oturum açılacak.
Soft reset atıp tekrar deneyin isterseniz.Hiç bir yere basılmıyot ama teli kilitleyim açınca sign ine basmış gibi web sayfası açılıyor ama yine dokunamıyorsun
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Soft reset atıp tekrar deneyin isterseniz.
24 haziranTam olarak, orjinal olarak ne zaman gelecek wp 8.1 bilen var mı? Bekle bekle heder oldum da
Soft reset atıp tekrar deneyin isterseniz.
Onlar mı yayınlamış onu ? Hayret biz Evleaks diye biliyorduk... Ayrıca WP8.1 ön izlemede video kayıt duraklatma yok.Vede prjinal 24 te gelmeyecek diye biliyorum chip online yayınladığı listeye göre temmuz civarında başlayacak. 24 ise keşke hiç uğraşmasaydım
2-3 güncelleme yaptım sonunda 8.1 geldi. Sonra bir güncelleme daha geldi batarya ile alakalıymış diye duydum. Cortanayı kullanışsız buldum yada kullanamadım. Uc kolon 4" ekran için bile yeterli. Kasma yok appsleri hemen micro sd kartıma taşıdım güzel yaklaşık 1 saat 20-40 dakika arası surdu
Ön izleme konusunda olduğuma göre?8.1 geldi derken? Ön sürüm versiyonunu mu yüklediniz?
Akıllı depolama diye bir olay var herşeyi sd karta kuruyorsun. 3 Kolon başarılı arka plan vs. hoş. Bildirim merkezi kullanışlı cortana geliştirilmesi gerek. Bunlar yorumlarım. Eğer 24 haziranda dağıtılacaksa ve gelecekse çok uğraşmana gerek yok bence ama eğer bekleyemiyorsan yükle sonra geri yüklersin hala 14 gün varBen yüklemedim sizce yüklemeli miyim ? Yorumlarınız neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?