Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Telefonumun Symbian Belle ve s60 v5 cihazlarından açılan JoikuSpot erişim noktalarını görmemesinin nedeni nedir?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
symbian kullanırken aynı sorunu yaşamıştım android tabletimde görünmüyordu ama pc de görünüyordu çok araştırmıştım bazı şeyler bulmuştum ama çözümü yok diye hatırlıyorum sorun symbian dan kaynaklı

Ben de Belle Fp2 kullanmıştım. android falan görmüyordu ben joiku açınca. yazılımsal farklılık deyip geçmiştim. Lumia olup da görmeyince şaşırdım bende sorun var sandım da dediğin gibi galiba yine symbianda sorun

Telefonumun Symbian Belle ve s60 v5 cihazlarından açılan JoikuSpot erişim noktalarını görmemesinin nedeni nedir?

5800 kullanıyorken JoikuSpot ile paylaşıma açtığım erişim noktasına iphone kullanan kuzenim görüp bağlanabiliyorken Android kullanan arkadaşlarımın hiçbiri göremiyordu. demek wp da görmüyor. şimdi sorun symbianda mı yoksa ios kadar olamayan android ve wp'da mı?

serinaga

Üye
Joikuspot aslında tam bir modem vericisi gibi değil, bir pc istasyonu gibi davranır, bu nedenle görünmezler, sorun symbian'da değil, uygulama'nın özelliğinden kaynaklanıyor ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: Rock Ve Roll
2000 T.L. değerindeki cihazın verimine ulaşamayan 300 liralık cihazların sahiplerine sesleniyor anladığım kadarıyla ve haklı. Aynı verim beklenemez.

Üst seviye cihaz performansı beklemek tabiki hatadır. Ama yazılımı optimize ederek o cihazdan verim almakta mümkündür.
Misal Lumia 620 cihazımdan memnunum. Batarya performansı kötü. Arka planda çalışan sistem uygulamalarını kapatsam bataryadan daha fazla verim alabilirim. Bu tip istekler gibi optimizasyonlar ile sistemden maksimum verim alınabilir.
Anlatmak istediğimi belki anlayabildiniz umarım.
Mağazada ki o tip yorumlardan bende aşırı derecede rahatsızım. Eğer cihaz alacaksan önce kriterlerini belirleyeceksin ve ondan sonra hangi işletim sistemi diye araştıracaksın.
Wp8 daha yeni girdi mobil sektöre. 8 -10 senelik işletim sistemlerini bir anda yakalamasını beklemek yeni doğan bebeğin koşmasını beklemek gibi bir şey.
Türk geliştiricilerinin uygulamalarına mümkün olduğunca olumlu yorumlar yapıyorum. Mağazanın gelişmesi için olumlu ve yapıcı eleştiriler her zaman makbuldu.
Sevgiler ve saygılar. Bilinçsiz bireylerden fazla bir şeyler beklememek lazım. Eğitsen bile zihniyet değişmez.

Son düzenleme:
BEN 600 VE 500 SERİLERİ ALINMAZ ŞEKLİNDE BİR YORUM YAZMADIM YAZDIYSAM ŞAYET ALINTI İLE GÖSTERİN

Tepkiler: Akhtoher

Dost belki klasik bir söylem olacak. Telefonu sıfırlayıp temiz bir başlangıç yapıp denediniz mi? Benim Lumia 620'de de aynı sıkıntı vardı. Sıfırladım bugün bayağı memnun kaldım batarya performansından.

WP güncelleme takvimi...

BEN 600 VE 500 SERİLERİ ALINMAZ ŞEKLİNDE BİR YORUM YAZMADIM YAZDIYSAM ŞAYET ALINTI İLE GÖSTERİN

Büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir. Lütfen sakin olunuz.

Alıntıyı yanlış mesajdan aldım. Kusura bakmayınız. Mesajı düzenliyorum. 500-600 serileri almayın diyen arkadaşın mesajını alıntılayacağım.

Arkadaşım ülkemizdeki gerçekler biraz acıda olsa asgari ücretle ev geçindiren insanlar var. O insanların bütçeleri de o cihazlara yetiyor.
Mağazada ki olumsuz eleştiri yapan insanların tasvip edilip onaylanacak bir haklı yanı yok. Araştırmadan bilmeden ezbere cihaz aldıkları için sonuçları ve beklentileri hüsran oluyor....

Tepkiler: Rock Ve Roll

808 kullanırken sadece Nokia ve Pc görüyordu kafayı yiyordum. Sorun kimde gerçekten

Arkadaşlar bana bir güncelleme geldi ne güncellemesi bilen varmı Bi kontrol

Son düzenleme:

Telefon Güncel en son denetleme 2 saniye önce.
Microsft seni kandırmış

Yoksa sen yenimi wp8.1 3 güncellemeyi aliyorsun

Güncelleme yok ki. Sen geçenki guncellemeyi yeni almışsındır

serinaga

Üye
Güncelleme yok ...

yusuff76

Üye
İii bende zaten çok ısınma yok batsrya sorunu var

Bence sorunlar büyük ölçüde düzeldi yada düzeliyor