TurboCall
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama cep telefonu numaranızı yazın demek istiyor olabilir rehber ile yapcaksan ister tabikiOk sağol ya bir dikkatimi çeken şey yer bildir face den yer bildir diyorsun senkronize et çıkıyor telefonla bağlanın diyor ama tel zaten bağlı
Hava kompresörüyle gönderildi
ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama cep telefonu numaranızı yazın demek istiyor olabilir rehber ile yapcaksan ister tabiki
Geri bildirime güncellemeyle bir şey gelemedi arkadaşlar.
Valla ben muhabbeti bilmiyorum ama nokia geri bildirim kendimi bildim bileli aynı görünüşte bir değişiklik yok.O zaman yanlış anladım ben yer bildirimine ne dersin
Hava kompresörüyle gönderildi
Bende de öyleydi. Dayanamadım format attım. Zaten başlat ekranına kadar yedekten olduğu gibi geldi. Bence öyle yapın. Sadece oyun verileri gider o da değiyor
Telgrafla gönderildi.
dün gece güncelledim Yalnız sadece bölge abdde oldugunda güncelleme geliyorXbox Music güncellendi
dün gece güncelledim Yalnız sadece bölge abdde oldugunda güncelleme geliyor
Ben pil omrunun kac saat kaldigini gosteriyor saniyordumhoşgeldiniz burası windows phone 8.1 önizleme sürümü o tarih ay ve gün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet arkadaşlar Ben kısmına girdiğimizde Güncelleme yayımla ve yer bildir var
face ve twit den girince yer dökümanı yapıyor şurdayım burdayım diye sosyal medyada da paylaşıyorduk WP 8 de Şimdi WP8,1 de Twit de aynen koruyor yerleri sıralıyor ama resimde koydum anlaşılmak adına face listelemiyor yerleri
Hocam peki tekrar tr yaptığımızda çalışıyor mu yoksa video gibi direk atıyor mu ?dün gece güncelledim Yalnız sadece bölge abdde oldugunda güncelleme geliyor
açıyor 1-2 saniye sonra atıyorHocam peki tekrar tr yaptığımızda çalışıyor mu yoksa video gibi direk atıyor mu ?
Hocam peki tekrar tr yaptığımızda çalışıyor mu yoksa video gibi direk atıyor mu ?
Facebook gel bakayım senAtıyor
Turbocall İle Yollandı
Facebook gel bakayım sen
Geliyom, ulen pide yaptırmaya gittim bi iki dk giriyorum bekle
Turbocall İle Yollandı
Günah.
Yiyebilen var yiyemiyen var
Canım çekti
Çırak ile gönderildi
Pardon pardon, yakınsan yollayım 5 6 tane
Turbocall İle Yollandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?