BelaMonte
Üye
siz uçmuşsunuz ya, ben öğlen 12 den akşam 7 yada 8e zor çıkıyorum, oda telefonu hiç ellemezsem
otg tam sürümde gelecekti galibaOTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaOTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaopera coştu yine kusura bakmayın
OTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaOTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaopera coştu yine kusura bakmayın
OTG ya da HID aygıtlarına WP şuan bile izin veriyor Özgür abi konusunu açmıştı, ama cihaz üreticileri bunu aktif etmiyorlar bu yüzden kullanım dışı kalıyor.otg tam sürümde gelecekti galiba
bende 1 gün gitmiyor sıkıntı o işte, şu final gelsede rahatlasam, şarj sıkıntısından bıktım, 2 ay daha nasıl sabredicem bilmiyorumSıkıntı yok bende eskiden bir gün gidiyordu yani normal
Hava kompresörüyle gönderildi
Süper , keşke bizimde olsaBende L820 var sadece 3g kalapı arka plan uygulamarı açık son şarjdan sonra geçen süre 1 gün 8 saat kalan süre 12 saat ve şuan batarya seviyesi %52 koca gün mesajlaşıyorum telefon görüşmesi yapıyorum arada sırada internete giriyorum sizce iyimi ?
İlginçmişAdam ayarlardaki uygulamaları silmeyi bulmuş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Silmeyi bulan adam yüklemez mi hiçAcaba geri yükleyebilmişmisys app pusherda yoksa uygulama yandı
senin telefon normal değilBende L820 var sadece 3g kalapı arka plan uygulamarı açık son şarjdan sonra geçen süre 1 gün 8 saat kalan süre 12 saat ve şuan batarya seviyesi %52 koca gün mesajlaşıyorum telefon görüşmesi yapıyorum arada sırada internete giriyorum sizce iyimi ?
Evet 8.1 yüklüsenin telefon normal değil8.1 mi telefon ?
ne diyim çok isterdim şöyle 1 gün rahat rahat kullanmayıEvet 8.1 yüklü
Adam ayarlardaki uygulamaları silmeyi bulmuş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?