Makale_Helvetia
Üye
31 mayısta tam sürümü yayınlanması düşünülen 8.1 in ara güncellemesi 24 te verilmeyebilir beyler. Bu olay şu an indiremeyenler için düzeltme içeriyor diye biiyorum. Biz bence bi on gün sonra alırız diye düşünüyorum ara güncellemeyi.
1 yıldan fazladır ekrana jelatin vurmadım, Haylen cam gibiAynen, görüntüyü kötü etkiliyorlar. :/
Ya ben aslında jelatin ve kılıfa karşıyım telefonun karizması bozuluyo. Ama kot pantolonun demir çıt çıtlarına surtunce çiziliyor
1 yıldan fazladır ekrana jelatin vurmadım, Haylen cam gibi
2 güncelleme yapmasu lazımBu arada 8.1'i yükledim.Yalnız, güncellemeye doyamadı cihaz 8.1'in üstüne şuan bir şey daha güncelliyor. Bu belki 6. 7. reboot bile olabilir.
Aynen öyle. Siz telefonun kölesi değil telefon sizin köleniz olsunBir telefona göre hayatınızı şekillendirmeyin.o demek herşey demek değil.malınızı koruyun ama dünya malınada bu kadar kaptırmayın kendinizi
Çırak ile gönderildi
Facebook uygulamasında olması lazım.Arkadaşlar 8.1 yaptım şimdi ancak Facebook ve Twitter da resim paylaşma olayı yok nedir sorun?
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hafıza kartının etkisi var. + Sistem başta az ağır fakat sonradan çok hızlanıyorLumia 820 8.1 yükledim. Sistem çok kullanışlı ama sanki stabilliği azaldı gibi. Uygulamaları açmada eskisine göre zorlanıyor. Uygulamaları hafıza kartına taşıdığımdan olabilir mi? Hafıza kartının hızı da etkiler sanırım.
Facebook uygulamasında olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?