dakamon
Üye
Şu pil tasarrufundan arka planda çalışan uygulamarın işine yaramdıklarını bi kapat eğer kapatmadıysan. Belki onlar yüzünden de olabilir?Benimki sömürüyor şarjı, eskiden öyle yada böyle akşamı çıkarırdı, ama şimdi çıkaramıyor maalesef, birşey pili fazla sömürüyor ama ne ? Halen bulamadım
Daha ne olsunBEnde fulltime internet açık. Evde wifi fu ll açık. işyerinde ise 3g 9 saat açık. arka planda çalışan uygulamalar aşağıdaki gibi... 12-13 saat gidiyor . Akşamdan akşama şarja takıyorum.
internet exp.
mağaza
WpCentral
Mesenger
pil tasarrufu
Takvim
sık sık kullanıyorum ve 8.1 yuklu. Ayrıca önceki mesajıma pil ekran goruntumu koydumDaha ne olsunbir akıllı telefon bunları sağlıyorsa görevini tamamlamıştır layıkıyla yerine getirmiştir 820 gibi bir telefondan bunları görmek bile çok iyi
8.1 yüklü mü sende? Birde gün içinde işinden fırsat bulup telefonu sık sık kurcalayabiliyormusun yoksa standart bir kullanım da mı böyle gidiyor?
Aktif durumda mı indirilebilir mi?Ben telefona tekara gdr3 'ü kuracağım bilgilsayardan tekrar wp 8.1'i kurabilir miyim hata verir mi?
Abi 3g deki bağlantı kararsızlığından kaynaklanıyor muhtemelen. 2g(E) de öyle ciddi bir sıkıntı oluşturmuyor şarj.
Şu pil tasarrufundan arka planda çalışan uygulamarın işine yaramdıklarını bi kapat eğer kapatmadıysan. Belki onlar yüzünden de olabilir?
O değilde wifi de bildirimler geliyor ama mobil veride gelmiyor neden olabilir ?
Nasıl yani ?Mağaza ayarlarında niye öyle olduğunu direk görürsün
Çırak ile gönderildi
hadi gözün aydın8.0 döndüm valla 8.1 düzgün duruma gelene kadar yüklemeyeceğim
Nasıl yani ?
sensO değilde wifi de bildirimler geliyor ama mobil veride gelmiyor neden olabilir ?
data sense e gir belki data sense kotanın dolduğunu zannedip programları engelliyordur.O değilde wifi de bildirimler geliyor ama mobil veride gelmiyor neden olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?