Tacettinn
Üye
Kendin kontrol etmeyip sabredersen bi süre sonra bildirim çubuğunda 2 uygulama güncellendi filan bildirim gelirGüncelleme demişken bu otomatik mağaza güncellemesi yine 8.0'daki gibi belli bir saatte mi kontrol ediyor ? Çünkü hiç daha kendi güncelleme var diye uyarı vermedi,hep kendim kontrol ettirip güncelliyorum
Evet hatta oyle daha şık gorunuyorbeyler bilmiyorum dikkat ettiniz mi ana ekranda kutucukların yerini değiştirmek için bir kutucuğa basılı tuttuğumuzda normalde şeffaf olmayan kutucuklar da şeffaf oluyor tabi sadece yer değiştirme sırasında oluyor .. Mesela creative studio,camera,shazam,office,yandex vs .. yani bir alt yapı var : )
O zaman istenirse Tüm uygulamalar live tileleri şeffaf yapılabilir. Lakin microsoft yapmadıktan sonraKendin kontrol etmeyip sabredersen bi süre sonra bildirim çubuğunda 2 uygulama güncellendi filan bildirim gelir)
Evet hatta oyle daha şık gorunuyor
Sabah benimki de bir saat açılmadı.Az önce fark ettim telefonum mal olmuş. Abi son şarjdan sonra geçen süre 1 saatten az diyor. Amma ben çıkaralı 12 saati geçti. Mantıksız. Ayrıca uygulama kuramıyorum şu an. Sabah da kendi kendine kilitlendi. Ekran tuşlar falan çalışmıyordu. Sizce neden? Yazılımdaki hatadan mı yoksa donanımsal mı? Bir de videolar atar oldu. Sadece şarjı dinleyebiliyorum. L520. Birde bu başkat ekrabı falan yedeklenebiliyor mu? Gelecek deniyordu. Geldiyse format atayım olmazsa ama format atmadan çözmeyi daha çok isterim.
Telgrafla gonderildi.
teşekkürler uygulamayı kurdum ama , ana ekrana eklediğim live tilelar sadece göstermelik gibi geldi bana gerçek live tilelar değil yani o yüzden pek ısınamadım ugulamaya ama yinede bazı şeyler için kullanıyorum .. umarım güncellemeler ile düzeltirlerWindows Phone için "Transparency Tiles" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu programı kullan içerisindeki müzik uygulaması aynı ve saydam işini fazlasıyla görür
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bende de aynı sorun vardı,şimdi cihazı sıfırlıyorum umarım düzelir.video uygulamasında tam video açılırken atıyor neden böyle olabilir ?
Duzelmediyse daha ben çözdüm 7000 i ara ordan internet ayarlarını tekrar iste mesaj gelcek 1234 yaz pin koduna kaydet.sonra resetle telefonu tamamdırWp 8.1 i yukledikten sonra vodafone de erişim noktası sorunu yaşıyorum sorunu nasıl çozebilirimDevre dışı oluyor hep.
Oyun oynarken arama ve menü tuşunu iptal edemiyor muyuz ya
Bi sitede videoyu tam ekran nasıl izleyebilirim?
İlginç. Bende neden hiç sorun yok. 8,1 çok iyi çalışıyor L820 'deÇoğu kişi gibi bende 8.0 a donuyorum getirdiği artılar aorunlardan daha çok hele bildirim m. 20defa gosterıor bıldırımı sılmeme ramen
Aynenİlginç. Bende neden hiç sorun yok. 8,1 çok iyi çalışıyor L820 'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?