Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Güncelleme demişken bu otomatik mağaza güncellemesi yine 8.0'daki gibi belli bir saatte mi kontrol ediyor ? Çünkü hiç daha kendi güncelleme var diye uyarı vermedi,hep kendim kontrol ettirip güncelliyorum
Kendin kontrol etmeyip sabredersen bi süre sonra bildirim çubuğunda 2 uygulama güncellendi filan bildirim gelir ) Evet hatta oyle daha şık gorunuyor

Tepkiler: skynet
Güncelleme geliyor ara ara

Hava kompresörüyle gönderildi

ErenMSC

Üye
Kendin kontrol etmeyip sabredersen bi süre sonra bildirim çubuğunda 2 uygulama güncellendi filan bildirim gelir )
Evet hatta oyle daha şık gorunuyor
O zaman istenirse Tüm uygulamalar live tileleri şeffaf yapılabilir. Lakin microsoft yapmadıktan sonra

Tepkiler: Tacettinn

cicoz23

Üye
Sabah benimki de bir saat açılmadı.

windows phone 8.1 ile diğer klasörü bilgisayara bağlanıp nasıl siliniyor ? Akıllı depolamada diğere tıkladığında bilgisayara bağlayın falan diyor.Ama bulamadı

Asıl güncelleme bir aydan önce gelsin. Kaç kişi yükledi onları bu sıkıntılarla bekletmesinler

teşekkürler uygulamayı kurdum ama , ana ekrana eklediğim live tilelar sadece göstermelik gibi geldi bana gerçek live tilelar değil yani o yüzden pek ısınamadım ugulamaya ama yinede bazı şeyler için kullanıyorum .. umarım güncellemeler ile düzeltirler

video uygulamasında tam video açılırken atıyor neden böyle olabilir ?

Wp 8.1 i yukledikten sonra vodafone de erişim noktası sorunu yaşıyorum sorunu nasıl çozebilirimDevre dışı oluyor hep.
Duzelmediyse daha ben çözdüm 7000 i ara ordan internet ayarlarını tekrar iste mesaj gelcek 1234 yaz pin koduna kaydet.sonra resetle telefonu tamamdır

jdmsaint

Üye
Bana arama ve mesaj dışı bildirim gelmiyor arkadaşlar sizde de öyle mi ?

Oyun oynarken arama ve menü tuşunu iptal edemiyor muyuz ya

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Üye
Oyun oynarken arama ve menü tuşunu iptal edemiyor muyuz ya

Ayarlar - çocuk odası burada gerekli ayarlamaları yapın basit saten sonra kilit ekranındayken sola çekin ekranı çoçuk odasını göreceksiniz. Oyunlarınızı burada oynarsanız alt tuşların hiçbiri çalışmıyor çıkana kadar

Hani üçlü kutucuk gelece ti dörtlü oluyor üçlü olmuyor dörtlü de ufak kalıyor açıkçası

Hava kompresörüyle gönderildi

jdmsaint

Üye
Bi sitede videoyu tam ekran nasıl izleyebilirim?

Bi sitede videoyu tam ekran nasıl izleyebilirim?

İe onu tek başına tam ekran yapamıyor malesef sonra ki güncellemeyi bekliyoruz yalnızca izlediğin video tam ekranı destekliyorsa eğer öyleyse soruyor zaten tam ekranda oynasın mı diye.

Çoğu kişi gibi bende 8.0 a donuyorum getirdiği artılar aorunlardan daha çok hele bildirim m. 20defa gosterıor bıldırımı sılmeme ramen

Çoğu kişi gibi bende 8.0 a donuyorum getirdiği artılar aorunlardan daha çok hele bildirim m. 20defa gosterıor bıldırımı sılmeme ramen

İlginç. Bende neden hiç sorun yok. 8,1 çok iyi çalışıyor L820 'de

Tepkiler: dakamon

skynet

Üye
Aynen bende de hiç sorun yok