emz
Üye
Bu kilit ekranını transparan yapabiliyor muyuz kilit ekranından ana menüyü görürdük keşke böle bişe olsa transparan ama blur efektli falan güzel olurdu şuanda hiç bir sistemde yok android olsun başka olsun farklılık ve görsellikte hoş bi görünüm olurdu.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ben hiç bir sorun yaşamadımYa arkadaşlar bu videolar güncellendi güncellenmez olaydı. Ne sakladık bi'şey oldu bu. Artık hiçbir video açılmıyor. Açar açmaz iki saniye sonra atıyor. Bunun bir çaresi yok mu? Çok sinirim bozuldu artık hiçbir video izleyemez oldum. Ne zaman düzeltecekse ms onu bekliyorum.
Telgrafla gonderildi.
Bende öyle bir sorun yok, Ne müziklerde Ne oyunlarda Ne de Videolar da
Güncelleme demişken bu otomatik mağaza güncellemesi yine 8.0'daki gibi belli bir saatte mi kontrol ediyor ? Çünkü hiç daha kendi güncelleme var diye uyarı vermedi,hep kendim kontrol ettirip güncelliyorum
En son güncellemeyi ben yüklememiştim i. Dun kurdum artık izlenmiyor. Bir bak marketten güncellemeye. Açıyo sonra iki saniye sonra atıyor.
Telgrafla gonderildi.
Hocam ben güncelledim ama atma sorunu hiç yaşamadımGeçen gün uyarmıştım,güncellemeyin diye.videoları albümlerden oynatabilirsin.videolardan atıyor
Çırak ile gönderildi
Güncelleme demişken bu otomatik mağaza güncellemesi yine 8.0'daki gibi belli bir saatte mi kontrol ediyor ? Çünkü hiç daha kendi güncelleme var diye uyarı vermedi,hep kendim kontrol ettirip güncelliyorum
EVET beyler bende soracaktım ne zamandır otomatiğe ayarlı olmasına rağmen bende elle güncellemelere bak deyince çıkıyor yeni güncellemelerAynen bende senin gibi yapıyorum kendiliğinden güncellendiği falan yok bu meretin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
YaniGeneral availability of Windows Phone 8.1
We’ve heard from a few sources that Windows Phone 8.1 general availability will begin May 31, which is when we expect to see the rollout of the official update commence. It will, however, be the usual weeks to months before carriers approve the update and begin pushing it out. Because of that, we're likely to see official OEM 8.1 updates with new firmware throughout June, July and August.
anladığım kadarıyla güncellemenin 31 mayısta geleceğini duymuş ama bu haziran temmuz yada ağustos da olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?