Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

ogzhnoTr

Üye
8.1 bende tam anlamıyla çalışıyor ne kasma ne başka bişey. Şans eseri demekki telefondan telefona değişiyor. Şarj suremde iyi.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Tepkiler: Serhan

skynet

Üye
Telefondaki tüm uygulamaları sd karta taşıyıp sıfırladım ama sıfırlamadan sonra karttaki uygulamalarda silindi.
Karttaki uygulamaların silinmemesi gerekmiyor mu ? (Karttaki diğer müzik,resim,videolar duruyor)

Arkadaşlar merhaba. Lumia 1520 dün servisten geldi. Güncellemeyi kurmak istiyorum ama şarj süresini kısaltıyor mu ? Ve gereksiz kasmalar yaşanır mı ? Telefon daha yeni ve eğer güncelleme tam oturmadıysa yapmak istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Şarjı bi hayli güzel götürüyor. Adeta su gibi.

Ama ben her haliyle memnunum NL920'mi tekrar sevdim

Tepkiler: erhanercan
demin güncelleştirmeyi yükleyecektim son güncellemeyi güncellenmeniz hazır diyordu bende şimdi değil dedim 5dk sonra güncellemeyi yüklemek istedim telefonunuz güncel diyor neden yükleyemedim acaba

Arkadaşlar benim ekranın sağ üst köşesinde saatin altında 17.4 yazıyor. O neyin nesi

Genelde açık sekme bırakmam, yine de önerin için sağol.

Tepkiler: capkino06
Genelde açık sekme bırakmam, yine de önerin için sağol.
abi bir yardım edebilirmisin demin güncelleştirmeyi yükleyecektim son güncellemeyi güncellenmeniz hazır diyordu bende şimdi değil dedim 5dk sonra güncellemeyi yüklemek istedim telefonunuz güncel diyor neden yükleyemedim acaba

Ertelenen güncelleme dosyaları için yüklemeyi başlatma seçeneği olacak. Oradan yükle diyerek devam etmelisin.

yok yapmadım abi telefonunuz güncel diyor
sürüm numarası 8.10.12359.845

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Güncellemeleri denetle kısmında devam etme seçeneği olmalıydı. Yoksa güncellemeyi yapmışsın demektir.

Junos Pulse VPN kullanımı hakkında bilgin var mı ? Kullanıcı adı ve parola seçeneğine ne yazağımı bilmiyorum . Profili oluşturdum ama bağlanmıyor . Bir tek orası boş kaldı .