Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

dakamon

Üye

Telefonun dilini değiştirip güncelleme kontrolü yapıyorsanız o yüzden geliyor olabilir.

Tost Makinası ile gönderildi.

dakamon

Üye
Ya şu cortanayı hangi dil için tamamladılarsa o an güncelleme olarak verseler ya ne iyi olurdu. O zaman bize gelmesi de tarih olarak kısalırdı. Şimdi bunlar tüm diller için bitirmeden vermezler. 2015 e kadar brklemeseler.

lamia925

Üye
Wp 8.1 de ie 11 de video tam ekran nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı

Konu Sahibi
Geçmiş olsun dostum. Bende sana anlatamadım herhalde. Neyse ama bunu geribildirim olarak nasıl yoklayabiliriz?

Telgrafla gonderildi.

Microsoft blogdan falan yolla

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ademoz05

Üye
Yeni saçmalığınız hayırlı olsun.
Daha önce sorunsuzca ve daha rahatça açılan videolar açılmıyor ve aşağıdaki hatayı veriyor,

"error video could not be decoded"

Ayrıca dailymotionda vidyo izlerken tam ekran yapılamıyor ve ileri geri alınamıyor.

Konu Sahibi
Arkadaşlar yakında bir bug hata giderme performans güncelemesi gelebilir biraz bekleyin.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

benim skype eşleşmiş durumda ama dediğin olmuyor maalesef

dakamon

Üye
benim skype eşleşmiş durumda ama dediğin olmuyor maalesef

Benim bi arkadaş var mesela arıyorum böyle ararken goruntılu goruşme tuşu açık renkli oluyor yani aktif. Ama skype ta olmayan biri olunca koyu renkli oluyor yani pasif

Benim bi arkadaş var mesela arıyorum böyle ararken goruntılu goruşme tuşu açık renkli oluyor yani aktif. Ama skype ta olmayan biri olunca koyu renkli oluyor yani pasif

Arkadaşın 8,1 mi kullanıyor ondan olabilir mi ben skype uygulamasını sildim tekrar yükledim hatta uygulamadan görüşüyorum normalde görüşemiyorum

dakamon

Üye
Arkadaşın 8,1 mi kullanıyor ondan olabilir mi ben skype uygulamasını sildim tekrar yükledim hatta uygulamadan görüşüyorum normalde görüşemiyorum

Arkadaşımda Nokia 3230 classic var yani eski kalas telefonlardan sadece skype kullanıyor bilgisayardan oradan eşleşmiş tanıyor. Acaba rehber ayarından skype kullanıcılarını filtreledinizmi?

efo81man

Üye

dedigin gibi yaptım ama oyunları indiremiyorum yardımcı olabilcekmisin

Hayır ya filtreleme yok gözüküyor hatta eşleştirdim
[/URL]
Bu şekilde başka eşleşme yok dimi

meg1ddo

Üye
8.1 ile birlikte yerleşik mesaj uygulaması dışında bir mesaj programını varsayılan olarak kullanabilecektik, bu konuda bir gelişme varmı?

Konu Sahibi
8.1 ile birlikte yerleşik mesaj uygulaması dışında bir mesaj programını varsayılan olarak kullanabilecektik, bu konuda bir gelişme varmı?
Maalesef.
Microsoft 8.1 de bunu düşünmüyor 8.2 olabilir belki ..