OnurYurdakul
Üye
Elbette bu tarz yöntemlerle olabilir.
Ana ekrandayken telefonu sallayınca uyku moduna geçme gibi.
Ama böyle bir komutta da günlük kullanımda yanlışlıkla uyku moduna geçiş olasılığı çok artar.
Mantıklı ama düşün ki ana ekranda biraz aşağıdasın, sistem tepsisi nerede
Önce yukarı çek, sonra çift tıkla...
Onu yapana kadar yandaki tuşa bas
Arkadaşlar klavye ileri geri tuşları ve boyutunun esnetilerek büyütülüp özelleştirilebilmesi yani ufaltılabilmesi, tıklama meselesinden daha önemli bizim için.
1520 de en güzel durur...bu arada dün microsoft remote destop uygulaması ile w8.1 pc me bağlandığımda açılan klavye ekranını gören oldumu hiç süper ya çok hoşuma gitti her şey var sağ sola kaydırma nurmaralar falan ekranıda tam kaplıyor filan çok begendim sadece o gelse yeter ya denemeyen varsa durun resim ekliyeceğimresim şöyle
sayı kısmına girdiğinizde
son olarak farklı klavye türü
bu şekilde wp ye gelirse bence hiç fena olmaz çok güzel duruyorlar
O klavyeyi kullanabilmek için telefonunuz ile bağlanmak zorunda değilsinizbu arada dün microsoft remote destop uygulaması ile w8.1 pc me bağlandığımda açılan klavye ekranını gören oldumu hiç süper ya çok hoşuma gitti her şey var sağ sola kaydırma nurmaralar falan ekranıda tam kaplıyor filan çok begendim sadece o gelse yeter ya denemeyen varsa durun resim ekliyeceğimresim şöyle
sayı kısmına girdiğinizde
son olarak farklı klavye türü
bu şekilde wp ye gelirse bence hiç fena olmaz çok güzel duruyorlar
ben pc deki klavyeden bahsetmedin şöyle söyliyeyim normalde wp deki kalvye bu şekilde olsa nasıl olur demek istiyordum ekranı daha az kaplayıp üst kısımdan yanlardan da tam kaplıyor gibi ve bir çok kısayolda var sağ sol falan filan çok daha hoş bir klavye ama bunu sadece microsoft remote ile bağlandığınızda kullanırsanız hoş geliyor direk win8.1 deki oda çok büyük pc içinO klavyeyi kullanabilmek için telefonunuz ile bağlanmak zorunda değilsiniz
Görev çubuğuna sağ tıklayıp araç çubuklarını seçip dokunmatik klavyeye tik koyabilirsiniz
ya da
Görev çubuğuna sağ tıklayıp özellikler deyip araç çubukları sekmesine geçip oradan dokunmatik klavyeye tik koyabilirsiniz
daha sonra görev çubuğunda bir klavye simgesi oluşuyor zaten ama pek kullanışlı değil eğer bilgisayarınız dokunmatik değilse
ben pc deki klavyeden bahsetmedin şöyle söyliyeyim normalde wp deki kalvye bu şekilde olsa nasıl olur demek istiyordum ekranı daha az kaplayıp üst kısımdan yanlardan da tam kaplıyor gibi ve bir çok kısayolda var sağ sol falan filan çok daha hoş bir klavye ama bunu sadece microsoft remote ile bağlandığınızda kullanırsanız hoş geliyor direk win8.1 deki oda çok büyük pc için
Yil 2152 Wp 246.1 Istekleri Ve Eksiklikleri
En Fazla 2 Uzay Tozu Kullanilabilir
1) Super Ultra Insandan Akilli Telefonumda 98G olmasi.
2)Super Ultra Insandan Akilli Telefonumda Opera Kocamanda gezinirken ayni zamanda U20 galaksisine isinlanmak..
bunların hiçbiri yok mu siz nasıl cihazlar kullanıyorsunuz
Vallahi pişman değiliz, ama hani olsa fena olmaz misali ...
bunların hiçbiri yok mu siz nasıl cihazlar kullanıyorsunuz
O zaman sorayım. Siz bunlardan kaçını aynı anda kullanıyorsunuz yada genelde kaçını kullanıyorsunuz? Emin olun yokluğu çok şey kaybettirmiyor. Ya da varlığı size mükemmelite kazandırmıyor ama olsa da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?