Aybin.Kilic
Üye
Hangi cihazmış o dediğinizi yapan !Multitasking konusunda androidinte wp8inde iosunda daha çok ekmek yemesi lazım.Uygulamadan uygulamaya geçerken sürdürülüyor diyip kapanması veya yeniden başlaması oldukça istediği kadar rami az kullandığını iddia etsin dandik androidde bile uygulamayı yarın aç kaldığın yerden devam et ben ne anladım o ram kullanımından. wpye güveniyoruz ama bıktırdı artık.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Herhangi Bi android cihazı veya iphınu al eline 2 uygulama aç muzik dinle sonra o uygulamalara geri dön fazla değil 2 hatta sadece facebooku aç dene bu dediğimi.Hangi cihazmış o dediğinizi yapan !Multitasking konusunda androidinte wp8inde iosunda daha çok ekmek yemesi lazım.
Meego ve symbiandaki Multitasking en iyisi idi bence. (kişisel görüşümdür)
Ayrıca sen 930 gibi şahane bi telefon yap kendi facebookun bile düzgün çalışmasın yapma bize bunu microsoft tezil ediyon milletin yanında
Facebooku wp geliştiriyor Facebook değil arkadaşım. Fours whatsapp twitter daha berbat ama onlar microsoftun suçu değilUygulamayı Microsoft değil Facebook yapar. Birazda Facebook tarafına eleştiri oklarınızı çevirsek fena olmaz mı?
WP = Windows Phone = İşletim sistemiFacebooku wp geliştiriyor Facebook değil arkadaşım. Fours whatsapp twitter daha berbat ama onlar microsoftun suçu değil
Windows Phone ekibi de Microsoft'un bir parçası ama Windows Phone bir işletim sistemi her neyse Facebook uygulamasında ne gibi bir sorun ile karşılaştınız ? Ben standart bir kullanıcı olarak çok fazla bir sorun görmedim Facebook beta mı kullanıyorsunuz?ayrıca microsoft değil wp= Windows phone ekibi geliştiriyor facebooku.
Ayrıca sen 930 gibi şahane bi telefon yap kendi facebookun bile düzgün çalışmasın yapma bize bunu microsoft tezil ediyon milletin yanında
umarım tek eksiğimiz bunlar olurYazmadan edemedim :
Yıl 2057 WP 35.1 Eksikler Ve İstekler (En Fazla 2 Oy Kullanılabilir)
Anket içeriği :
1) Beynimizi Okuyabilen Cortana , beynimizden geçenleri telefonda göstersin..
2) Annemizi aradığımızda , annemizin hologramını önümüzde görebildiğimiz gibi , annemizi buraya ışınlayabilelim.
Yazmadan edemedim :
Anket içeriği :
2) Annemizi aradığımızda , annemizin hologramını önümüzde görebildiğimiz gibi , annemizi buraya ışınlayabilelim.
Yazmadan edemedim :
Anket içeriği :
Hep söyledim yine söylüyorum. Elini çabuk tutup diğerlerinden bir adım önde olan bir teknolojiyi barındıran amiral gemisi ile sağlam tek bir telefon yapıp reklamını yapsın. Bir kez yapsın. Yeterli gelecek zaten.Biz bunları beklerken diğer platformlardaki telefonlar uzay gemisi olup aya uçar, yeni dünyalar keşfeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?