Haber Windows Phone 8.1 e-posta istemcisi bu Pazartesi Geliyor!

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 e-posta istemcisi bu Pazartesi Geliyor!
Windows Phone platformu, Microsoft'un yayınladığı Windows Phone 8.1 güncellemesiyle iyi bir ivme yakaladı.

Sistemde kullanıcıların istekleri doğrultusunda yapılan değişikliklerin yanı sıra Microsoft'un uygulama geliştirme kitaplığında verdiği yeni izinler Windows Phone mağazadaki uygulama çeşitliliğini de arttırıyor. Bu uygulamalardan biri de e-Posta istemci uygulaması Maestro oluyor.

Uygulama başlangıçta Outlook ve Gmail servislerini destekleyecek. Windows Phone Maestro uygulaması 29 Eylül pazartesi gününden itibaren Windows Phone mağazada yayınlanacak.
 
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı ve beats

beats

Üye
Teşekkürler, hoş bir uygulamaya benziyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulamadan haberdar olmak için de:
adresinden listeye kaydolun.
 
Son düzenleme:
Tepkiler: Esendağlı

meg1ddo

Üye
nedense resmi uygulamalar dışında bir başka istemciye mail yada başka bilgilerimi girmekten kıl oluyorum, uygulama çok güzel ama sanırım yine kullanmayacam, google ın bu kadar da egoist olmaması lazım en azından bir gmail uygulaması çıkarsaydı diğer servisleri istemiyoruz.
 
Tepkiler: emz

4MaGuS

Üye
uygulama o tarihte beta olarak mı yayınlanacak yoksa şuan beta olarak kullanılıyorda tam sürüm yapılacak ben katılım kısmı falan görmüştüm kayıt oldumda ondan sordum tam okumadım haberide açıkçası
 

serinaga

Üye
Haber için teşekkürler ...
 
Adam kırmızı lumia 920 ile beyaz lumia 930 u çekiyor ya Lumia ailesinde en sevdiğim 2 telefon...Hiç kıskanmadım Program pek ilgi alanım olmayan bir kısmı konu alıyor galiba o yüzden kullanacaklara hayırlı olsun
 

dakamon

Üye
Bunu zamanla daha da geliştirirler elemanlar üzerine iyi çalışmışlar. Yeni efektler gördüm. Umarım Türkçe destek gelir.
 

trepcan

Üye
Pop istemci yetmez exchange istemciside isterük
 

YkPkY

Üye
Google ye bilgilerimi vermeye karşıyım
 

beats

Üye
Google ye bilgilerimi vermeye karşıyım
Outlook, gmail vs. hesaplarında iki aşamalı doğrulama yapıldığı zaman hesabın güvenliği artıyor. Yapmadıysan yapmalısın abi, biraz uğraştırıyor ama mesele değil.
 
Tepkiler: OttomaN TigeR, YkPkY ve Serhan

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'un Android şöyle bir uygulaması var. Bu uygulamaya gelen değişiklik talebine onay verip kodu girmeden hiç bir şey yapılamıyor. Keşke Microsoft, Windows Phone için de yayınlasa.

 

beats

Üye

Doğrulama uygulamasından farkı nedir abi ?
 

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hemen hemen aynı ama Android için yapılan daha kullanışlı olmuş. Bu da aynı görevi görüyor ama bunun işe yaramadı için iki basamaklı doğrulamayı açmak gerekiyor.
 
Outlok gmail uygulaması yok ama teldeki isimi görüyor .d
 

dakamon

Üye
Akşama gelir herhalde