Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
wp explorer hiç açılmıyor. pocket file manager telefon hafızasını görmüyor :D ms bi işide becerse sasırırım. ama pocket file manager asırı hızlıç görsellik falan çok iyi. wphub'da fu ll sürümü var
Pocket full sürüm kullanıyorum ama dediğin sorunla karşılaşmadım :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
wp explorer hiç açılmıyor. pocket file manager telefon hafızasını görmüyor :D ms bi işide becerse sasırırım. ama pocket file manager asırı hızlıç görsellik falan çok iyi. wphub'da fu ll sürümü var

telefonu sıfırlayıp herşeyi yeniden yükleyip sıfırdan başlayın. Mutlaka fark olacaktır.

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
YkPkY

YkPkY

Üye
mobil veriyi kapalı tutarsan çok daha iyi dayanıyor şarj. mobil veri veya wifi açıkken sömürüyor şarjı.

Mobil verim hep açık,evdede wifi hep açık.bi hava durumunu güncelliyor sabaha kadar.w8 dede öyle kullanıyordum hep

Çırak ile gönderildi

PureFood

PureFood

Üye
Mobil verim hep açık,evdede wifi hep açık.bi hava durumunu güncelliyor sabaha kadar.w8 dede öyle kullanıyordum hep

Çırak ile gönderildi
Abi mobil veri 24 saat açıksa bence normal değil mi o değerler ? Ben internet paketi yapmayalı bir yıl olacak, ama hatırladığım kadarıyla su gibi içiyordu internet paketi şarjı.

sefaturut

Üye
bu 8.1 inde tarihleri hep ygs ve lys ye rastlıyo.

• Beğen
Tepkiler: emz
YkPkY

YkPkY

Üye
Abi mobil veri 24 saat açıksa bence normal değil mi o değerler ? Ben internet paketi yapmayalı bir yıl olacak, ama hatırladığım kadarıyla su gibi içiyordu internet paketi şarjı.

Ama telefon boştayken mobil veriyi sadece bing hava kullanıyor.eskidende bu böyleydi

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ademoz05

ademoz05

Üye
Olabilir misi fazla. Hesabın dondurulmuş ödeme alınamadığı için.
Microsoft Windows Phone destek birimi ile konuştum dun gece saatlerce, bu ödenmemiş faturanın sorun olmayacağını söylediler, onlar da 50 tane yol söyledi ama sorunu Bi çözemedik

csll

csll

Üye
abi şu xbox music+video+oyun bokunu çıkardılar bu işin ya bir türlü düzeltemediler hala telefonumdaki herhangi bir videoyu açamıyorum bu nasıl oluyor sözde güncelleniyor neyini güncelliyorsunuz siz bunun yahu. oyun muzik video afedersiniz içine sıçtılar bu üçünün stabillikten eser bırakmadılar her açılışta 4-5 saniye bekliyorum açılması için androidden ne farkı kaldı bunun? Sürekli bir kasılmalar donmalar vallahi şu xbox şeysini wp'den çıkarsınlar yahu eski stabilliği istiyorum ben

Hem hataların belirlenip düzeltilmesi için yayınlanan beta sürümü kullanacaksın hemde tam performans bekleyeceksin. Eski stabiliteyi istiyorsan wp8'i tekrar kur. Zaten wp 8.1 şuan sorunsuz olsaydı tam sürüm herkeste olurdu ve haziranın 24'ünü beklemezdik boş yere ;)

Hesap makinesi ile gönderildi.

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hem hataların düzeltilmesi için yayınlanan sadece geliştiricilere sunulan tabiri caizse beta sürümü kullanacaksın hemde tam performans bekleyeceksin eski stabiliteyi istiyorsan wp8 i tekrar kur wp 8.1 şuan sorunsuz olsaydı tam sürüm herkeste olurdu haziranın 24 ünü beklemezdik boş yere ;)

Hesap makinesi ile gönderildi.
Arada bir nokta virgül falan kullanın 3 defa okudum yeminle :)

• Beğen
Tepkiler: emz, csll ve Dexter Morgan
csll

csll

Üye
Son düzenleme:

Üst Alt