YkPkY
Üye
Bataryan olmuştur
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Batarya daha 8 aylık.garantiden cihaz değişti.
Çırak ile gönderildi
Bataryan olmuştur
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Pocket full sürüm kullanıyorum ama dediğin sorunla karşılaşmadımwp explorer hiç açılmıyor. pocket file manager telefon hafızasını görmüyorms bi işide becerse sasırırım. ama pocket file manager asırı hızlıç görsellik falan çok iyi. wphub'da fu ll sürümü var

wp explorer hiç açılmıyor. pocket file manager telefon hafızasını görmüyorms bi işide becerse sasırırım. ama pocket file manager asırı hızlıç görsellik falan çok iyi. wphub'da fu ll sürümü var
Abi gece 100de bırakıyorum sabah 7-8 gibi bakıyorum 97 falan oluyor.. Bi sıfırlamayı denesen ?
mobil veriyi kapalı tutarsan çok daha iyi dayanıyor şarj. mobil veri veya wifi açıkken sömürüyor şarjı.
O time me tilesini bir gün kapatıp denesene öyle
Tost Makinası ile gönderildi.
wphubdan indirdim ben. oda full sürümPocket fu ll sürüm kullanıyorum ama dediğin sorunla karşılaşmadım![]()
Abi mobil veri 24 saat açıksa bence normal değil mi o değerler ? Ben internet paketi yapmayalı bir yıl olacak, ama hatırladığım kadarıyla su gibi içiyordu internet paketi şarjı.Mobil verim hep açık,evdede wifi hep açık.bi hava durumunu güncelliyor sabaha kadar.w8 dede öyle kullanıyordum hep
Çırak ile gönderildi
Wphubu bilmiyorum ben beleşken indirmiştimwphubdan indirdim ben. oda fu ll sürüm

ben yakalayamadım o fırsatıWphubu bilmiyorum ben beleşken indirmiştim![]()
sendeki sürüm kaç bende ki 4.3.2.0Versiyon 5.0.7.0ben yakalayamadım o fırsatısendeki sürüm kaç bende ki 4.3.2.0
belki sürüm eski oldugundan ulaşılmıyordur. hub'da bende ki süürm 8.1 ile tam entegre çalısmıyor denmişti.Versiyon 5.0.7.0
Abi mobil veri 24 saat açıksa bence normal değil mi o değerler ? Ben internet paketi yapmayalı bir yıl olacak, ama hatırladığım kadarıyla su gibi içiyordu internet paketi şarjı.
Ona bir şey diyemembelki sürüm eski oldugundan ulaşılmıyordur. hub'da bende ki süürm 8.1 ile tam entegre çalısmıyor denmişti.
onun tasarımı berabt. wp explorer ile pocket file manager çok iyi ama sorunluOna bir şey diyemem
Aerize exploler de fena değil onu kullan
Microsoft Windows Phone destek birimi ile konuştum dun gece saatlerce, bu ödenmemiş faturanın sorun olmayacağını söylediler, onlar da 50 tane yol söyledi ama sorunu Bi çözemedikOlabilir misi fazla. Hesabın dondurulmuş ödeme alınamadığı için.
abi şu xbox music+video+oyun bokunu çıkardılar bu işin ya bir türlü düzeltemediler hala telefonumdaki herhangi bir videoyu açamıyorum bu nasıl oluyor sözde güncelleniyor neyini güncelliyorsunuz siz bunun yahu. oyun muzik video afedersiniz içine sıçtılar bu üçünün stabillikten eser bırakmadılar her açılışta 4-5 saniye bekliyorum açılması için androidden ne farkı kaldı bunun? Sürekli bir kasılmalar donmalar vallahi şu xbox şeysini wp'den çıkarsınlar yahu eski stabilliği istiyorum ben
Arada bir nokta virgül falan kullanın 3 defa okudum yeminleHem hataların düzeltilmesi için yayınlanan sadece geliştiricilere sunulan tabiri caizse beta sürümü kullanacaksın hemde tam performans bekleyeceksin eski stabiliteyi istiyorsan wp8 i tekrar kur wp 8.1 şuan sorunsuz olsaydı tam sürüm herkeste olurdu haziranın 24 ünü beklemezdik boş yere
Hesap makinesi ile gönderildi.

Arada bir nokta virgül falan kullanın 3 defa okudum yeminle![]()